Vedení DC znovu potvrzuje, že hrdinové budou méně provázaní

Vedení DC znovu potvrzuje, že hrdinové budou méně provázaní | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Batman i Superman mají přinést silné filmy a dostat se do formy.

Šéf studia Warner, Kevin Tsujihara, promluvil s LA Times a řeč přišla i na DC filmy, které studio vyrábí. Tsujihara řekl, že po rozkolísaných výsledcích předchozích snímků má studio pocit, že je spolu s projekty, jako jsou Shazam!, Joker, Wonder Woman 1984 nebo Birds of Prey konečně na dobré cestě. Ti „správní lidé pracují na správných pozicích“.

Tsujihara také opět mluvil o tom, že filmový svět DC v tuhle chvíli není tak provázaný, jak měl být před pěti lety. Studio se daleko víc soustředí na jednotlivé zážitky s jednotlivými postavami. Není vyloučeno, že někdy v budoucnosti se postavy z jednotlivých filmů opět začnou potkávat a svět opět bude více provázaný, ale v tuhle chvíli Warner sází na strategii spíš samostatných filmů.

Tsujihara dále dodává, že když Patty Jenkins slavila úspěch s Wonder Woman, tak to studiu jasně ukázalo, jaký potenciál mají postavy vedle Batmana a Supermana. Studio jednoznačně chce oba dva dostat do formy a přinášet s nimi silné filmy, nicméně třeba Aquaman podle Kevina skvělým příkladem toho, co může studio dokázat s ostatními postavami. Každá je jedinečná a každá dostane film zcela odlišného ražení.

Zdroje: LA Times

Galerie: 3

Vedení DC znovu potvrzuje, že hrdinové budou méně provázaní | Fandíme filmu Vedení DC znovu potvrzuje, že hrdinové budou méně provázaní | Fandíme filmu Vedení DC znovu potvrzuje, že hrdinové budou méně provázaní | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest