Avengers: Endgame mají namířeno k novému kasovnímu rekordu

Avengers: Endgame mají namířeno k novému kasovnímu rekordu | Fandíme filmu
A vyspoilerovala Serena Williams osud jedné z postav?

Avengers: Infinity War během úvodního víkendu utržili v amerických pokladnách bezmála 258 milionů dolarů. To je nejvíc, co kdy jeden film utržil za jeden víkend v jakékoliv zemi. Podle analytické společnosti Researcher Exhibitor Relations můžeme očekávat, že Avengers: Endgame ten rekord zlomí. Konkrétně v tuhle chvíli predikují částku 282 milionů. Podobná predikce samozřejmě není nijak odvážná. Předchozí díl série byl dobře hodnocený hit, který skončil cliffhangerem. Jde o absolutní vyvrcholení všech dosavadních Marvel příběhů. Stávající hrdiny doplní Captain Marvel, která Avengerům bude ve vlastním filmu dělat reklamu necelé dva měsíce před premiérou. Navíc bude Endgame první akční velkofilm od Shazama!, takže publikum bude v kinech patřičně vyhladovělé.

Co by Endgame mohlo rekord vzít? Snad jedině délka filmu. Ta stále oficiálně oznámena nebyla, nicméně režiséři stále mluví o tom, že by snímek mohl mít kolem tří hodin. A delší filmy stihnou za den v jednom sále menší množství projekcí.

Následovat mohou potenciální spoilery!

Co dalšího se odehrálo kolem Avengers? Spekuluje se o tom, zda Serena Williams náhodou nevyspoilerovala Avengers: Endgame. Slyšíte správně, Serena Williams. Slavná tenistka na víkendovém předávání Oscarů představila snímek Zrodila se hvězda. V zákulisí si natočila video pro Instagram Story, ve kterém chvíli šmírovala Chrise Evanse. Svojí společnici ve videu říká, že je jí líto, že v Avengers Captain America zemřel.

Jak si to máme vyložit? Vyspoilerovala sportovkyně Capův osud v Endgame? Může podobnou informaci vůbec mít? Jde z její strany o nějaké nedorozumění? Nebo si prachsprostě dělá legraci z fanoušků? To necháme na vás. V tuhle chvíli je zřejmé pouze to, že Chris Evans hodlá u Marvelu skončit a všichni spekulujeme o tom, jakým způsobem se může studio s jeho postavou rozloučit.

Zdroje: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest