Kingsman 3 a další filmy mění datum premiéry

Kingsman 3 a další filmy mění datum premiéry | Fandíme filmu
Posouvá se závodní životopis Ford v. Ferrari a datum premiéry má také videoherní akční komedie Free Guy s Ryanem Reynoldsem.

Stále nevíme, kdy přesně začne distribuci filmů studia Fox řídit Disney, avšak ještě před tím, než ke změně dojde, prohodilo studio Fox několik premiér. Naše čtenáře asi bude nejvíc zajímat posun dalšího Kingsmana. Ten měl být do kin uvedený v listopadu, místo toho jej uvidíme 14. 2. 2020. Třetí Kingsman film nenavazuje na Zlatý kruh, ale jde o prequelový film o počátcích celé organizace, s úplně novými postavami. Dříve nám přišlo, že premiéra letos na podzim je příliš brzy od začátku natáčení, tudíž odklad dává smysl.

Na druhou stranu je možné, že Fox zkrátka potřeboval termín pro svůj jiný projekt. 15.11. místo Kingsmana uvede snímek Ford v. Ferrari, ve kterém Matt Damon hraje Carrolla Shelbyho, který pro Henryho Forda II vyvíjel Ford GT 40, aby s ním Ken Miles (Christian Bale) mohl v závodě Le Mans v roce 1966 porazit stáj Ferrari.

Třetí datum premiéry se nemění, ale je čerstvě stanoveno. 3. 7. 2020 uvidíme akční komedii Free Guy od Shawna Levyho, ve které si Ryan Reynolds uvědomí, že je postava v počítačové hře a pokusí se tvůrce hry přesvědčit, aby mu nevypnuli jeho svět.

Zdroj: Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest