The Invisible Man: Nápad na novou verzi vzešel přímo od filmařů

The Invisible Man: Nápad na novou verzi vzešel přímo od filmařů | Fandíme filmu
I když to nevypadalo příliš nadějně, kamery se rozjedou poměrně brzy.

Společnost Universal měla velkolepé plány na takzvané Dark Universe, které mělo být složeno z nových verzí hororových klasik.

Ovšem, poté, co Drákula: Neznámá legenda zaznamenal poměrně chladné přijetí (a nakonec bylo dokonce oznámeno, že nebude součástí Dark Universe) a stejně tak Mumie, nebylo jasné, co bude dál. 

V plánu sice byly minimálně další dva filmy a to The Bride of Frankenstein a The Invisible Man, ale s ohledem na ne úplně přesvědčivé výsledky Mumie a také na to, že přípravy na The Invisible Mana provázely komplikace, nebylo vůbec jasné, jak vše dopadne.

To se změnilo v momentě, kdy bylo více méně potvrzeno, že Universal na provázaný svět kašle a bude k jednotlivým filmům přistupovat samostatně. Původní plány na Neviditelného muže skončily v koši a projektu se chopil tradiční hororový producent Jason Blum, který blíže vysvětluje, jak se zrodila překvapivá spolupráce s Leighem Whannellem, scenáristou Saw a režisérem Upgradu:

"Došlo k tomu velmi přirozeně, protože Leigh měl spektakulární nápad. Takže jsme s tím nápadem zašli za studiem [Universal] a řekl bych, že tenhle nápad přesně pasoval do stylu [produkční společnosti] Blumhouse. Projekt se soustředí na postavy a příběh. Nespoléhá se na horu triků a kaskadérských kousků a moc se mi zamlouvá. Natáčení začne už letos a nemůžu se dočkat, až lidé film uvidí."

Tak to mají tvůrci co dělat, aby vše stihli, protože nemají ani představitele ústřední role. Původně se počítalo s Johnny Deppem, ale to už dál neplatí. 

Času na nalezení vhodného herce už není tolik, takže se dá tušit, že se casting rozjel nebo brzy rozjede naplno. Datum premiéry zatím stanoveno nebylo, ale pokud skutečně padne první klapka už letos, pak bychom se mohli dočkat během příštího roku.

Čekání si zatím můžete zkrátit trailerem na původní verzi z roku 1933.

Zdroj: CB

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest