Halloween: Režisér prozradil, na kterou vraždu se těšil patnáct let

Halloween: Režisér prozradil, na kterou vraždu se těšil patnáct let | Fandíme filmu
Universal Pictures
Plánoval ji roky. Pozor Spoilery! !

V říjnu tohoto roku si fandové hororů užili pokračování kultovní podívané Halloween. A povedlo se. Byl to film, který jistě udělal radost (nejen) fandům původního Halloweenu z roku 1978.

Trpělivost se vyplatila, dočkali jsme se projektu, který značce rozhodně nedělal ostudu. Mimochodem, trpělivý byl i režisér David Gordon Green, který prozradil, že nějakých patnáct let přemýšlel nad jednou konkrétní vraždou. Tu dostal šanci zrealizovat a to na postavě jménem Oscar (Drew Schneid):

"Je to založené na myšlence, která mě pronásleduje už 15 let. Přemýšlel jsem víc než deset let nad tím, že pokud někdy natočím hororový film, musí v něm být zahrnut tenhle moment."

Nakonec dostal David šanci svou dost zvrácenou myšlenku do děje zakomponovat. Nebyl to zrovna příjemný moment. Oscar se pokusil před Michaelem Myersem utéct, ale jeho plášť se zachytil o plot, Michael Oscara bodl a pak ho napíchl na plot. Prostě nic pro citlivky.

Ale samozřejmě to nebyla jediná mrazivá scéna, těch bylo ve filmu mnohem víc. Tak snad podobně působivé bude i pokračování, kterého se s ohledem na úspěch Halloweenu dříve nebo později určitě dočkáme.

Zdroj: BD Horror

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest