Yesterday: Tvůrce Lásky nebeské přináší zábavný hudební trailer ze světa, kde zmizeli Beatles

Yesterday: Tvůrce Lásky nebeské přináší zábavný hudební trailer ze světa, kde zmizeli Beatles | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Jack je jediný člověk na světě, který si pamatuje jejich písničky a rázem jej to katapultuje mezi superhvězdy.

Danny Boyle (režisér Trainspottingu či Milionáře z chatrče) a Richard Curtis (scenárista Notting Hillu či Lásky nebeské) se loni spojili a začali spolu chystat tajuplný hudební projekt. Snímek se nakonec bude jmenovat Yesterday a jeho hrdinou je mladý muzikant Jack, který pořád ne a ne prorazit. Jednoho dne po celém světě záhadně vypadne proud a Jack se srazí s autobusem. Když se probere, tak zjišťuje, že celý svět kromě něj zapomněl na existenci The Beatles. Jack se toho rozhodne využít a rychle se s písničkami Johna Lennona a Paula McCartneyho stává světovou senzací. Čím je ale úspěšnější, tím víc se vzdaluje od své nejlepší kamarádky Ellie, která při něm vždycky stála, i když zrovna měl mizerné vyhlídky.

Celkový námět působí v prvním traileru (vlastně dvou trailerech) nesmírně zábavně a z filmu je ohromně cítit Curtisův rukopis. Komedie a romance mu byly blízké vždy, nicméně v minulosti prokázal i blízký vztah k hudbě (Piráti na vlnách) a absurdním konceptům (Lásky čas). Další důležitou složkou jsou sympatičtí herci. Nepříliš známý Himesh Patel působí v hlavní roli správně nenuceně a Lily James (Popelka, Baby Driver) je patřičně okouzlující, takže není těžké uvěřit, že jí chce dát hrdina přednost před slávou a úspěchem. Povedlo se i vedlejší obsazení. Kate McKinnon (Krotitelé duchů, Rough Night) skvěle sedí na roli manažerky od rány a a muzikant Ed Sheeran si zjevně umí dělat legraci sám ze sebe, což se u celebrit vždycky cení. Ve vedlejších rolích vystupují Lamorne Morris (New Girl) nebo Ana de Armas (Blade Runner 2049).

Nedílným komponentem je pak nadčasová hudba The Beatles, která může zaznít, aniž by byla přímo navázána na samotnou kapelu a my byli vystaveni tradičnímu životopisnému snímku. Datum české premiéry je stanovené na 27. 6. 2019 a dole pod trailery najdete plakát.

Galerie: 5

Yesterday: Tvůrce Lásky nebeské přináší zábavný hudební trailer ze světa, kde zmizeli Beatles | Fandíme filmu Yesterday: Tvůrce Lásky nebeské přináší zábavný hudební trailer ze světa, kde zmizeli Beatles | Fandíme filmu Yesterday: Tvůrce Lásky nebeské přináší zábavný hudební trailer ze světa, kde zmizeli Beatles | Fandíme filmu Yesterday: Tvůrce Lásky nebeské přináší zábavný hudební trailer ze světa, kde zmizeli Beatles | Fandíme filmu Yesterday: Tvůrce Lásky nebeské přináší zábavný hudební trailer ze světa, kde zmizeli Beatles | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest