Láska nebeská: Podívejte se na pokračování natočené pro charitu

Láska nebeská: Podívejte se na pokračování natočené pro charitu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Richard Curtis dal znovu dohromady Hugh Granta, Keiru Knightley, Liama Neesona a spol. a podíval se na to, jak se jejich filmoví hrdinové mají dnes.

Láska nebeská. Kdo by ji neznal. Mozaika zamilovaných mikropříběhů plná britského šarmu a smyslu pro humor, je dávno romantickou (a Vánoční) klasikou. O možném pokračování se mluvilo léta, ale nikdy na něj nedošlo. Široký ansámbl by bylo jen těžké dát znovu dohromady, zkoušet stejnou magii zachytit podruhé by bylo jednoduše pošetilé a je pravda, že Richard Curtis už není tak žhavý do natáčení filmů, jako dřív.

Nakonec fanoušci mohli zajásat, že „pokračování“ vzniklo alespoň touhle cestou, jako krátký film určený pro charitativní akci Red Nose Day, což je jednou za dva roky uspořádaný televizní program, který má (především) britskou veřejnost inspirovat k darování příspěvků organizaci Comic Relief. Tu založil v roce 1985 právě Curtis, na podporu etiopských obětí hladomoru.

Red Nose Actually, jak se filmeček jmenuje, sdružuje většinu herců z původního filmu a jednoduše ukazuje, jak se jejich postavy mají po letech. Na mne osobně byl filmeček možná až moc sentimentální, ale u charitativního videa zrovna tahle emoce není na škodu. Tak či tak, nejvíc válí Hugh Grant ;-). Konkrétně se znovu ukázali: Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth, Andrew Lincoln, Chiwetel Ejiofor, Keira Knightley, Martine McCutcheon, Bill Nighy, Thomas Brodie-Sangster, Lúcia Moniz, Olivia Olson, Marcus Brigstocke a Rowan Atkinson.

Pro Ameriku vznikl odlišný sestřih, ve kterém je odlišná scéna v obchodě a navíc je přidaná scéna s Laurou Linney a Patrickem Dempseym. Nevrátili se Emma Thompson, Martin Freeman, Rodrigo Santoro a samozřejmě zesnulý. Alan Rickman. A teď už britská verze charitativního filmečku pro zpestření vašeho víkendu:

Galerie: 2

Láska nebeská: Podívejte se na pokračování natočené pro charitu | Fandíme filmu Láska nebeská: Podívejte se na pokračování natočené pro charitu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest