To The Wonder: Terrence Malick z filmu vystříhal herce

To The Wonder: Terrence Malick z filmu vystříhal herce | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Terrence Malick ze své novinky kompletně vysříhal několik herců, včetně takových kalibrů, jako je Rachel Weisz. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: V kuloárech se začíná proslýchat, že dokonce i Affleckova role byla silně prostříhána. Ten popisuje film spíše jako "paměť života než jako skutečný reálný příběh ze života". Na film, který má údajně ještě mizivější dějovou linii, než předchozí Malickovy filmy, sklízí taktéž označení jako "pastiš impresionistických momentů" nebo "hodně hypnotické, omamující a plynulejší než skutečný život". Nezapomeňte se podívat do galerie na jedny z mála fotek zachycující samotného režiséra.

V preview, ve kterém jsme představovali chystané projekty filmového poetika Terrence Malicka, jsme nezapomněli zmínit, jak to většinou chodí s výslednými střihy a obsazovanými herci - Malick natočí mnoho metrů filmu a pak v nich hledá výsledný tvar ve střižně za pomoci nekompromisních nůžek. Ani největší hvězdy nemají jisté, že si ve výsledku nakonec "zahrají". Za pár dní se představí na filmových festivalech v Benátkách a Torontu první z Malickových chystaných projektů To the Wonder a my už víme, čí scény skončily v koši.

Jako první ochutnal Malickův kontroverzní filmový proces Adrien Brody v Tenké červené linii z roku 1998, ve které měl podle scénáře hrát jednu z hlavních rolí. Brody snímek propagoval a až na oficiální premiéře zjistil, že hraje jen takového poskoka pro Jima Caviezela. Stejně dopadly i scény s Mickeym Rourkem, Garym Oldmanem, Martinem Sheenem nebo Georgem Clooneym. V Novém světě tomu nebylo jinak, a ač si režisérův styl nemůže vynachválit, rozešel se čerstvý držitel Oscara Christopher Plummer s Terrencem Malickem ve zlém. Během jeho emotivních scén totiž režisér natáčel přírodu nebo Christiana Balea, který si myslel, že má pauzu. V To the Wonder se do výsledného filmu zatím nedostali čtyři herci, z nichž všichni jsou celkem známá jména – Rachel Weisz (Bournův odkaz), Barry Pepper (Kennedyové), Michael Sheen (Underworld) a Amanda Peet. Všichni to však vzali pravděpodobně bez problémů, jelikož alespoň podle Rachel Weisz nebyly její scény kdovíjak markantní. Navíc vyzkoušet si natáčet s Malickem je v současném Hollywoodu něco, co by si každý ambiciózní herec rád vyzkoušel klidně i bez ohledu na honorář. Alespoň však zůstal Ben Affleck, který si zahraje muže, jež hledá po nevydařeném evropském sňatku s Olgou Kurylenko útočiště u své staré přítelkyně Rachel McAdams a kněze Javiera Bardema.

Zdroje: Collider, Deadline

Galerie: 2

To The Wonder: Terrence Malick z filmu vystříhal herce | Fandíme filmu To The Wonder: Terrence Malick z filmu vystříhal herce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest