Lincoln: Prohlédněte si Daniela Day-Lewise v kostýmu

Lincoln: Prohlédněte si Daniela Day-Lewise v kostýmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Lincoln už se točí a z placu přicházejí první fotky i pochvaly na Day-Lewisův výkon.

Jak už to tak vypadá, dnešní doba přeje snímkům točícím se okolo stejného tématu. Všechno to začaly dvě Sněhurky – temná a vizuálně skvěle zpracovaná Sněhurka a Lovec versus barevná a hravá Sněhurka s Julií Roberts. Pokračuje to filmem o hlavě amerického státu s Aaronem Eckhartem a Jamiem Foxem, kteří zůstanou uvězněni v Bílém domě jako rukojmí pod dohledem teroristů, šeptá se i o Kleopatrách Angelině Jolie a Catherine Zetě Jones. Dnešní novinka se také týká amerického prezidenta – Abrahama Lincolna, který naposledy surově sekal hlavy upírům. Nyní jej uvidíme i z jiné, reálnější stránky.

Steven Spielberg film pojal mnohem seriózněji, takže jeho Lincoln zcela určitě nebude taková akční jízda, jakou nám naservíroval Timur Bekmambetov (mně osobně se 16. prezident jako lovec upírů náramně zamlouval). Zatím se to všechno vyvíjí velice dobře, k projektu se pojí samá známá jména, která si buď vysloužila nominaci či rovnou zlatou sošku Oscara, což naznačuje, že sám snímek by mohl aspirovat podobně. Pár informací už máme – známe jména hereckého týmu (Daniel Day-Lewis, Sally Field či Joseph Gordon-Levitt), synopsi a také jsme viděli první fotku.  Nyní můžeme konečně vidět plakát, snímek z natáčení a první oficiální fotku.

To, že Daniel Day-Lewis předvede vynikající výkon, potvrdil i jeho kolega Tommy Lee Jones. O Tommym je známo, že je expert na historii a na adresu Daniela Day-Lewise řekl, že ještě nikdo Lincolna ve filmu neztvárnil tak dobře, jako právě Lewis, který roli pozorně studuje a řádně se na ni připravoval. A že není Jonese snadné potěšit, by mohl potvrdit i vtipálek Will Smith, který z něj při natáčení Mužů v Černém 3 dokázal vyloudit pouze mírný úsměv místo vřelého smíchu. Nemáme čekat pouze muže z bankovky ani ikonu či hrdinu. Máme čekat skutečného člověka.

Zdroje: Richmond Times-Dispatch, Slashfilm, Slashfilm II, EW

Galerie: 3

Lincoln: Prohlédněte si Daniela Day-Lewise v kostýmu | Fandíme filmu Lincoln: Prohlédněte si Daniela Day-Lewise v kostýmu | Fandíme filmu Lincoln: Prohlédněte si Daniela Day-Lewise v kostýmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest