Justice League: Studio chce ke kormidlu Wachowské

Justice League: Studio chce ke kormidlu Wachowské | Fandíme filmu
Když Ben Affleck odmítl zrežírovat Ligu spravedlnosti, začal Warner uvažovat nad dalšími kandidáty.

Warneru nedávno skočili Harry Potter a Temný rytíř, a tak se poohlížejí po dalších úspěšných sériích. Po tři následující roky se dá celkem s jistotou předpokládat, že slušný balík hodí tři díly Hobita, ale dlouhodobě sází studio především na komiksové filmy. Za rohem je Snyderův Man of Steel, který je už prakticky hotový, ale všechno ostatní je zatím ve stádiu příprav. Když totiž studio zkusilo podobným způsobem jako Marvel nastartovat cestu ke svojí vlastní týmovce, dokázalo vyplodit pouze slaboučkého, a především komerčně neúspěšného, Green Lanterna. Proto si pánové nahoře řekli, že tudy cesta nevede, a přišli s „revoluční myšlenkou“, že své další filmy musí svěřit schopným filmařům. A protože metoda představení méně známých hrdinů samostatně díky Green Lanternovi nevyšla, zkusí studio nejprve představit rovnou celou Justice League, a to v celovečerním snímku, který chystá už na rok 2015.

Co se „schopných filmařů“ týče, pokusil se Warner nejprve zlanařit k další spolupráci Christophera Nolana, nicméně ten už se na dalších komiksovkách nadále podílet nechce, produkování Man of Steel by mělo být jeho posledním výletem do světa barevných obrázků. Další volba padla na Ben Afflecka, který má se studiem také velice dobré vztahy, jenže i ten odmítl. Jeho kariéra se přeci jen ubírá malinko jiným směrem. Nejprve Affleckovu účast vyvrátili jeho zástupci, teď sám v rozhovoru pro 24 Hours ještě jednou zdůraznil, že film opravdu natáčet nebude. Kdo je další na řadě? Podle serveru Moviehole jsou to sourozenci Wachowští!

Podle informací serveru je studio velice spokojené s tím, jak vypadá momentální sestřih chystaného spektáklu Atlas Mraků (a první reakce diváků jsou také vesměs pozitivní). Wachowským se prý výtečně daří skloubit velkolepou vizuální podívanou spolu s citlivým vedením celé řady rozmanitých postav, což je přesně ta kvalita, kterou tvůrce Justice League bude potřebovat. Že dokážou točit úspěšně blockbustery prokázali Wachowští už Matrixem, ke komiksovým filmům přičichli jako producenti a scenáristé snímku V for Vendeta. Jeden čas byli dokonce žhavými kandidáty pro natočení Man of Steel. Co hovoří proti Wachowským, je jejich pomalejší tempo a všeobecně známá potřeba dělat si věci po svém, rozhodně se nejedná o nájemnou sílu, která by si od vedení nechala cokoliv diktovat. Na druhou stranu, svébytné filmaře přeci Warner hledá, nebo ne?

Co na takovou možnost říkáte vy? Líbilo by se vám, kdyby Warneři Wachowské skutečně oslovili a oni nabídku přijali?

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest