Shazam!: Hračky potvrdily skupinu superhrdinů, co se ve filmu objeví

Shazam!: Hračky potvrdily skupinu superhrdinů, co se ve filmu objeví | Fandíme filmu
Vypadá to, že Shazam! nebude své protivníky ve filmu sám. Nenápadně se do boje chystají i jeho parťáci.

Článek obsahuje potenciální spoilery!

Hlavním hrdinou komiksového snímku Shazam! je Billy Batson, kluk, kterého známe z trailerů, co se po vykřiknutí zaklínadla „Shazam!“ mění v nadčlověka dospělého vzrůstu. V komiksech se ale spolu s Billym v dospělé superhrdiny proměňují také další děti, které společně s ním vyrůstají v pěstounské rodině. Že se toho nakonec ve filmu dočkáme také, tvrdila loni v květnu neoficiální zákulisní zpráva. Od té doby bylo ticho po pěšině, nicméně teď se objevily online fotky hraček Funko POP, které skutečně Billyho nevlastní sourozence ukazují v podobě superhrdinů. Studio Warner už na některých webech nakázalo fotky smazat, takže to vypadá, že jsou pravé.

Kdo by se tedy měl ve filmu ukázat? Podle starších neoficiálních zpráv dospělou verzi Freddyho Freemana měl hrát Adam Brody, starší Mary Bromfield Michelle Borth, staršího Eugena Choie Ross Butler, staršího Pedra Peñu D.J. Cotrona a starší Darlu Dudley Megan Good. (Dětské verze těch samých postav ve filmu oficiálně hrají Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Ian Chen, Jovan Armand a Faithe Herman). V komiksech se dále děti umí spojit do jedné supersilné postavy, která si říká Captain Thunder. Vzhledem k tomu, že je proměňování dětí v propagační kampani prozatím zcela utajené, můžeme předpokládat, že jde o překvapení z nějaké pozdější pasáže filmu, nebo dokonce třeba pouze o cameo v potitulkové scéně.

A tady už je slíbená fotka hraček:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený DcComics-News (@dccomics.news),

Všichni v sobě máme superhrdinu, chce to jen trochu magie, aby se dostal ven. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí vykřiknout jediné slovo – SHAZAM! – a mazaný čtrnáctiletý kluk z pěstounské rodiny se díky prastarému čaroději (Djimon Hounsou) mění v dospělého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Ve vyrýsovaném božském těle je stále duše malého kluka, a tak Shazam dělá přesně to, co by se superschopnostmi udělal každý teenager: Užije si spoustu zábavy. Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže metat blesky? Nebo snad přeskočit písemku? Shazam testuje meze svých sil s radostnou nezodpovědností dítěte. Avšak svoje síly se bude muset rychle naučit ovládat, aby se mohl postavit silám zla, kontrolovaným doktorem Thaddeusem Sivanou (Mark Strong).

Dále hrají Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand Cooper Andrews. Režíruje David F. Sandberg, scénář napsal Darren Lemke, datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanovené na 4. 4. 2019.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest