Avengers: Endgame: Další herec se zúčastnil pozdních dotáček

Avengers: Endgame: Další herec se zúčastnil pozdních dotáček | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Filmaři na poslední chvíli ladí několik scén.

Tři dny po tom, co se dotáček Avenegrs: Endgame zúčastnily Zoe Saldana a Karen Gillan, se ohlásil z místa činu další superhrdina. Jeremy Renner včera sdílel na Instagramu fotku ze zákulisí (viz galerie na konci článku), kde opět můžeme vidět Hawkeyeův nový účes s vyholením po stranách. Renner připsal, že má téměř hotovo, i tak to nicméně vypadá, že se točilo dalších několik dní v kuse. Možná je o tradiční dotáčky, kdy režiséři ve střižně zjistili, co by ještě šlo vyladit, možná někdo z herců neměl během předchozích natáčecích termínů dostatek času, anebo se studio odloženým natáčením snaží co nejdéle tajit nějakou překvapivou scénu. Rozhodně se nemusíte bát, že by film měl nějaké potíže, o ničem takovém zprávy nejsou.

Tak či tak se tvůrcům čas krátí, jak naznačuje kratičké video umístěné níže, které fanouškům připomíná, že do premiéry zbývá 100 dní (dnes už je to méně). Také se objevil nový uniklý obrázek s filmovými hračkami. Black Widow tu má opět dlouhé vlasy v copu. Ty jsme poprvé viděli na uniklém artworku (viz titulní obrázek), pak je v traileru opět měla kratší a rozpuštěné a teď se tedy znovu objevuje cop. To může naznačovat, že se film bude odehrávat v delším časovém úseku.

Zdroj: Jeremy Renner

Galerie: 2

Avengers: Endgame: Další herec se zúčastnil pozdních dotáček | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Další herec se zúčastnil pozdních dotáček | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest