Pátek třináctého: Tvůrci Halloweenu chtějí oživit další hororovou sérii

Pátek třináctého: Tvůrci Halloweenu chtějí oživit další hororovou sérii | Fandíme filmu
Mají zájem dohlédnout na řádění Jasona Voorheese.

V minulém roce se s velkou pompou vrátil legendární horor Halloween. Líbil se novinářům, líbil se publiku a utržil velmi slušné peníze (jen v kinech téměř 254 milionů dolarů při rozpočtu 10 milionů dolarů). 

Producent Halloweenu Ryan Turek má zájem podobně oživit další legendární hororovou sérii a to Pátek třináctého:

„O tom není sporu, na vrcholu mého seznamu by byl Pátek třináctého. Pátek třináctého je série, na které bych rád pracoval jako na další. Jason Blum (producent a zakladatel produkční společnosti Blumhouse Productions, pozn. redakce) sdílí stejnou vášeň. Je to něco, co je naneštěstí komplikované. Spousta starostí je nejen s výrobou videoher, ale také jsou tu právní nejasnosti. Ale pokud bychom dostali šanci, tak bych byl v sedmém nebi. Bylo by to naprosto neuvěřitelné na tom pracovat. Cítím se trochu klidněji, protože myslím, že když točíte Pátek třináctého, musíte slíbit vlastně jen pár věcí. Musíte mít pořádný letní tábor. Musíte na něm mít pořádné vedoucí. A musíte pořádně zpracovat Jasona Voorheese.“

V listopadu minulého roku se objevily informace, že vznikne prequel k Pátku třináctého, nicméně na něm by se producenti Halloweenu podílet neměli.

Kromě toho se už delší dobu mluví o rebootu, ale tomu prozatím brání v přípravě soudní bitva o práva. Jestli se vše podaří dořešit, tak by nebylo vůbec na škodu pověřit výrobou právě Tureka a Bluma. Pánové dokázali, že umějí oživit klasické hororové značky a bylo by zajímavé sledovat, jak by si poradili s Pátkem třináctého.

Zdroj: CB, BoxOfficeMojoAin't It Cool

Pátek třináctého

09.05.1980 | USA
Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest