Lords of Chaos: Trailer na thriller o vraždící norské metalové kapele

Lords of Chaos: Trailer na thriller o vraždící norské metalové kapele | Fandíme filmu
Skutečnými událostmi inspirovaný snímek nebude zrovna veselou podívanou.

V poslední době slaví velké úspěchy filmy mapující životní (ať už pravdivé nebo ne) osudy hudebníků. Stačí zmínit projekty jako Zrodila se hvězda nebo Bohemian Rhapsody

I film Lords of Chaos se zaměřuje na muzikanty, ovšem nejedná se o žádné biografické drama, které vás pohladí po duši. Jde o drsný thriller.

V centru dění jsou totiž norské metalové kapely Burzum a Mayhem, kolem které se devadesátých letech minulého století začala kupit mrtvá těla.

Režie se ujal švédský filmař a bubeník Jonas Åkerlund, který podle prvních recenzí natočil mrazivou podívanou, která se zaryje pod kůži. 

Ostatně, i trailer, který je nám aktuálně nabízen, není zrovna klidnou a mírumilovnou záležitostí. Kombinuje zběsilé fantaskní motivy s civilně pojatými záběry a několika brutálními momenty. A minimálně v případě upoutávky to funguje. 

Dost tomu pomáhá i zajímavé obsazení, kdy asi tou nejznámější tváří je Rory Culkin. Možná víte, o koho jde (bratr slavnějšího Macaulaye), ale nejedná se o vysloveně "profláklého" herce, takže ještě není okoukaný.

Je ale na místě upozornit, že Lords of Chaos se zřejmě zařadí mezi filmy, které si někdo oblíbí a spousta dalších bude tvrdit, že jde o hroznou ptákovinu.

Těžko říct, kdy si na to budou moci udělat názor čeští diváci, datum premiéry nebylo staneno, v USA se do kin dostane 8. února tohoto roku.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest