The Long Red Road: Bane a Zod jako bratři

The Long Red Road: Bane a Zod jako bratři | Fandíme filmu
Tom Hardy a Michael Shannon si zahrají sourozence v trpkém dramatu podle scénáře Phillipa Seymoura Hoffman.

Toma Hardyho teď asi nějakou dobu bude všude plno. Drsňák, o jehož talentu se mluvilo dlouho předtím, než si vyholil hlavu a přišel dělat problémy do Gothamu, vypadá přesně na ten typ herce, který dokáže střídat blockbustery se silnými menšími filmy. Letos už jsme ho obdivovali v povedeném Warriorovi, odlehčeném Tohle je válka! a brzy k nim přibude i gangsterka Země bez zákona. Ale už od vrcholu batmanovské trilogie je kolem něj definitivně aura hollywoodské star.

Tu se chystá příští rok potvrdit v novém Šíleném Maxovi, ale také se chce vrátit ke své bývalé divadelní roli. Na prknech, která znamenají svět, totiž ztvárnil hlavní roli ve hře Bretta C. Leonarda s názvem The Long Red Road. V divadle ji režíroval Phillip Seymour Hoffman, který k její chystané filmové adaptaci napíše scénář.

Příběh vypráví o Samovi, muži, který za sebou nemá zrovna minulost, se kterou by se mohl chlubit. Proto se usadil v Jižní Dakotě a pomalu se pokouší upít k smrti. Jeho minulost si ho ale najde v trochu překvapivé podobě, protože ho vyhledá jeho vlastní dcera, pevně odhodlaná otce blíže poznat. V divadelní předloze si Sama zahrál právě Hardy a je proto jen logické, že tomu tak bude i ve filmu. Samova bratra Boba si pak střihne Michael Shannon (Nouzový východ, Kazatel Kalašnikov a příští rok Zod v Muži z oceli). Jestli si P. S. Hoffman zopakuje i režii, zatím není známo.

Zdroje: Variety, Comming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest