Krotitelé duchů: Další film naváže na původní dva snímky

Krotitelé duchů: Další film naváže na původní dva snímky | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A na svědomí ho bude mít někdo, u koho by mohl být v dobrých rukou. AKTUALIZOVÁNO o první teaser

AKTUALIZACE: Objevil se první teaser, který přidáváme na konec novinky. Záběry z filmu bychom v něm hledali marně, jen nastoluje atmosféru. V galerii je přiložená fotka.

Studio Sony Pictures nezahálí a i přes nezdařilý pokus s dámským týmem krotitelek, nás plánuje zalít další vlnou ektoplazmy. Jistě, tvůrce populární značky, Ivan Reitman, se nechal nedlouho po premiéře slyšet, že další filmy vzniknou tak jako tak, ale rozhodnutí překrýt nedávný neúspěch tak brzy, může být překvapením. A když jsme u Reitmana, nutno sdělit, že o nápravu pošramocené pověsti duchařů se teď pokusí jeho syn, rovněž talentovaný filmař, Jason Reitman (Lítám v tom, Juno). Podle zdroje by měl mít nové Krotitele hotové k premiéře v létě 2020, tudíž se začátek ostré produkce očekává v průběhu pár následujících měsíců.

Jason se vyjádřil v tom duchu, že Krotitelé duchů vždycky byli součástí života, kam až mu jeho paměť sahá, a díky svým návštěvám na natáčení původních dvou filmů se považuje za jejich "prvního fanouška". Jeho otec je připravený zasednout producentskou židli a předání pochodně plně podporuje. Podle slov staršího pána o sobě jeho syn roky říkal, že je „tím posledním, kdo by měl Krotitele dělat,“ ale dostal prý dobrý nápad na to, co by se se značkou dalo podniknout. Nápad je prý "vtipný a plný emocí". O detailech pochopitelně hned tak informováni nebudeme, nicméně Jason řekl, že se vší úctou k Paulu Feigovi (režisér dámských Krotitelů duchů) jeho film bude následovat odkaz těch původních Krotitelů z 80. let. Na všechno je prý ještě poměrně brzy a film chce "rozbalovat jako dárek".

Příběh sepsal spolu s Gilem Kenanem (Poltergeist, Město Ember) a měl by divákům nabídnout mnoho překvapení a nových postav. „Tohle je další kapitola původní značky. Není to reboot. Co se stalo v osmdesátých, stalo se v osmdesátých a tohle je zasazeno do přítomnosti,“ řekl režisér, uzavírající téma s tím, že „vesmír Krotitelů duchů je dost velký, aby udržel mnoho různých příběhů.“

Kromě toho, Sony pracuje i na animovaném filmu. Připravuje ho zcela jiný okruh lidí, ale prostor dostane až po premiéře aktuálně chystaného hraného počinu.

Zdroje: EW

Krotitelé duchů

07.06.1984 | USA
Komedie, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Krotitelé duchů: Další film naváže na původní dva snímky | Fandíme filmu Krotitelé duchů: Další film naváže na původní dva snímky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest