Monopoly: Kevin Hart se pustí do další hry

Monopoly: Kevin Hart se pustí do další hry | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Po Jumanji si populární komik zahraje další společenskou hru.

Jenom u nás na webu píšeme o tom, že se chystají filmové Monopoly od roku 2011. Kdysi dávno měl snímek natočit Ridley Scott, později se kolem projektu motal také Andrew Niccol (Truman Show, Gattaca). Vypadá to, že obě dvě předchozí verze jsou dávnou minulostí a aktuálně se snímku chápe režisér Tim Story (Fantastická čtyřka, Jízda švárů). Do hlavní role je obsazený Kevin Hart (Jumanji, Centrální inteligence), který se zná se Storym právě z Jízdy švárů. Hart bude také jedním z producentů filmu.

Monopoly pravděpodobně všichni znáte. Je to společenská hra, ve které chodíte po hracím plánu, skupujete ulice, stavíte na nich domy a vybíráte nájemné. Takový kapitalismus v malém pro celou rodinu. Kde se v tomhle ukrývá námět filmu, to čert ví. Scott se chtěl držet především tématu hamižnosti, kterou hra dovede v lidech vyvolat, ale po tvůrčích neshodách odešel. Později se mluvilo o dobrodružném příběhu pro celou rodinu, ve kterém by se chlapec ze skromných poměrů vydal na cestu za velkým bohatstvím, nebo vyloženě na honbu za pokladem.

Co přesně přinese film s Hartem nevíme, ale dá se očekávat, že pokud se filmaři inspirují nějakým předchozím námětem, dočkáme se spíš té cesty za pokladem, než nějaké studie hrabivosti. Scenárista zatím nebyl oznámený a ani nevíme, kdy se má začít točit.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Monopoly: Kevin Hart se pustí do další hry | Fandíme filmu Monopoly: Kevin Hart se pustí do další hry | Fandíme filmu Monopoly: Kevin Hart se pustí do další hry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest