Avengers: Endgame podstoupili ještě jedny dotáčky

Avengers: Endgame podstoupili ještě jedny dotáčky | Fandíme filmu
Zpátky na plac se vrátila postava, která by tam po událostech Infinity War teoreticky vůbec neměla být.

Loni na podzim oznámili Avengers: Endgame poslední klapku, po tom, co si film prošel asi měsíčními dotáčkami. Pořád to ale nebyl definitivní konec a příležitostné doplňky se zjevně točí dál. Anebo víme alespoň o jednom. Před kameru se znovu vrátily Zoe Saldana a Karen Gillan, tedy představitelky Gamory a Nebuly. Karen na Twitter napsala, že si ještě jednou myje modrou barvu zpod nehtů, Saldana rovnou sdílela video, ve kterém z ní v kostymérně zelený latex sundavají. Teoreticky by mohlo jít o natáčení záběrů pro nějakou propagační kampaň nebo třeba o cameo pro Captain Marvel, nicméně Gillan přidala #endgame, takže pokud to není nějaký zastírací manévr, točily herečky zřejmě scénu právě pro Avengers 4.

Nebula by tentokrát měla být jednou z ústředních postav, Gamora je naopak aktuálně mrtvá. Již delší dobu víme, že se film nějakým způsobem vrátí ke starším situacím, ať už půjde o flashbacky, cestování v čase či nějaké návštěvy alternativních realit. Stále však také nemůžeme vyloučit alternativu, že hrdinové nakonec zvrátí události Avengers: Infinity War. Tak či tak, Gamora se ukáže znovu a možná to nebude naposledy, protože Zoe Saldana k videu připsala „Adios Gamoro...alespoň prozatím“.

A když už je řeč o mrtvých postavách, které se mohou objevit v Avenegrs: Endgame: Na Redditu se objevily screenshoty se seznamem hraček, které společně s filmem mají být uvedeny do obchodů. Pokud je seznam pravdivý, tak můžeme čekat také Doctora Strange, Ancient One a Lokiho.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yep!

Příspěvek sdílený Zoe Saldana (@zoesaldana),

Zdroje: Karen Gillan, Reddit

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest