Spider-Man: Far From Home: Trailer konečně dorazil

Spider-Man: Far From Home: Trailer konečně dorazil | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Tom Holland přináší nový trailer na Spider-Mana: Far From Home. Dorazil také první plakát a mezinárodní trailer.

První trailer na Spider-Mana: Daleko od domova byl zveřejněný v prosinci na brazilské komiksové výstavě CCXP. Trailer měl být zároveň uvedený také online. Byl připravený, dokonce prošel posudkem ratingové komise, která jej schválila pro vysílání v kinech. Z nějakého důvodu studio Sony na poslední chvíli ucuklo a trailer nezveřejnilo. Zřejmě proto, aby se Spider-Man nemusel dělit o pozornost s Avengers: Endgame. Teď je teaser trailer konečně venku a to hned ve dvou podobách – americké a mezinárodní.

Na první pohled trailer slibuje strukturu hodně podobnou prvnímu filmu. Momenty z Peterova života fungují na jedničku. Komedie, dospívání, trable spojené s vedením dvojího života. Člověk si dokáže představit, že by se ve filmu neobjevila vůbec žádná akce a stejně by to byla velká zábava. Když už ale na akční momenty dojde, bohužel nijak nevyčnívají. Nejsou špatné, v žádném případě nedělají Spider-Manovi ostudu, ale že by se v ukázce objevilo cokoliv, při čem by si člověk říkal „wow, kvůli téhle scéně si nemůžu nechat film ujít“, tak to neplatí.

Spider-Man se houpá na svých sítích stále elegantně, ale prozatím jen bojuje s obřími digitálními monstry, což není nic, co bychom už mnohokrát neviděli a vlastně je daleko méně zajímavé, než takové ty „malé“ momenty, které stojí především na tom, že Peter svoje schopnosti používá kreativním způsobem (jako když v minulém filmu zpacifikoval lupiče v bance). Také se musí nechat, že po tom, co se mohl Spider-Man díky animovanému médiu v Paralelních světech naprosto utrhnout ze řetězu, to bude mít každý další hraný film o notný kus složitější.

K Homecoming odkazuje také návštěva Nicka Furyho, který po Tonym Starkovi přebírá štafetu „dospělého Avengera“, který bude na Petera dohlížet. Zatím se nicméně zdá, že zatímco Tony Petera především brzdil, Fury se jej bude naopak pokoušet co nejvíc vybičovat. Všechno vrcholí představením Mysteria (Jake Gyllenhaal), který v pohybu opravdu připomíná postavu známou z komiksů a animovaných seriálů. Uvidíme, zda příběh o padouchovi, který se snaží vystupovat jako hrdina, bude stát za to.

V galerii najdete první plakát.

Galerie: 2

Spider-Man: Far From Home: Trailer konečně dorazil | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Trailer konečně dorazil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest