Spider-Man: Ve druhých Paralelních světech nás čeká časový skok

Spider-Man: Ve druhých Paralelních světech nás čeká časový skok | Fandíme filmu
A jednička vyhrála prestižní cenu.

Spider-Man: Paralelní světy se ukázal být přesně tím, po čem publikum touží. Důkazem budiž celosvětové tržby, které překročily hranici 300 milionů dolarů (rozpočet byl 90 milionů dolarů). 

A nejen to, animovaný komiksový projekt se dočkal velmi pozitivních hodnoceních od novinářů a další odborné veřejnosti. Dokonce nedávno získal cenu pro nejlepší animovaný film na letošních Critics' Choice Awards

S ohledem na úspěch filmu není překvapením, že se plánuje nejen právoplatné pokračování, ale také několik spin-offů a zřejmě i seriál. 

Pokud jde o druhý díl, tak o něm není příliš známo (kromě toho, že bude rozvíjet vztah Milese Moralese a Gwen Stacy), nicméně jeden ze tří režisérů jedničky Rodney Rothman na červeném koberci před udílením právě Critics' Choice Awards prozradil redaktorovi serveru Variety následující:

"Začneme s Milesem, posuneme se o dva roky..."

Než mohl "vyslepičit" něco dalšího, jeho dva kolegové Peter Ramsey a Bob Persichetti ho zastavili (škoda), ale i tohle je docela zajímavá informace. Zřejme se vydáme do dva roky vzdálené budoucnosti a otázkou je, co je důvodem pro poměrně velký časový skok.

Mimochodem, na dvojku už nedohlédne původní režisérké trio, ovšem Joaquim Dos Santos. Ale zmíněná trojice se na filmu bude také podílet, byť zatím není jasné jak konkrétně. Datum premiéry není aktuálně známo.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest