Captain Marvel je marvelovka s třetími nejlepšími předprodeji

Captain Marvel je marvelovka s třetími nejlepšími předprodeji | Fandíme filmu
Překonala Thora: Ragnarok, Strážce Galaxie 2 a řadu dalších. Promítne se to i do tržeb v kinech?

V pondělí Marvel spustil americký předprodej vstupenek na Captain Marvel. A předprodejní server Fandango hlásí, že film za prvních 24 hodin zaznamenal třetí nejlepší předprodeje po Avengers: Infinity War a Black Pantherovi. Snímek naopak překonal Civil War, Strážce Galaxie 2, Thora: Rangnarok nebo Doctora Strange.

Úvodní předprodeje lístků samozřejmě nemusí nic znamenat, do těch se zapojují především skalní fanoušci a o tržbách pak následně rozhoduje primárně širší publikum. Nicméně zmiňovaní Avengers a Panther předprodeje v rekordní úvodní tržby (Infinity War je první a Black Panther šestý v žebříčku nejlepší tržeb za úvodní víkend) přetavit dokázali, tak třeba se něco podobného povede i Captain Marvel.

Vzhledem k tomu, že jde o hrdinčin první film, tak cokoliv nad sto milionů během prvního víkendu může Marvel považovat za ohromný úspěch. A to se pořád bavíme jen o Spojených státech, ve finále budou nejspíš rozhodovat stejně především tržby celosvětové. Tam bude úspěchem cokoliv řekněme přes 700 milionů dolarů, což je hodnota, kolem které se při svých startech pohybovali Doctor Strange a Strážci Galaxie.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest