Captain Marvel: Skrullové se poprvé mění v novém traileru

Captain Marvel: Skrullové se poprvé mění v novém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Režiséři se rozpovídali o stylu filmu a výrobě mladšího Nicka Furyho. K tomu tři nové plakáty.

V noci na dnešek Captain Marvel odhalila nový trailer, který oproti těm předchozím nabízí velkou spoustu nových záběrů. Dočkali jsme se především řady společných scén s Carol a Furym, kteří si vzájemně vyjasňují, jak se věci mají. Scéna má správnou lehkost a odpovídá tomu, co v aktuálním rozhovoru říkají režiséři Anna Boden a Ryan Fleck. Podle nich je Captain Marvel do jisté míry inspirovaná buddy filmy z 80. a 90. let, jako jsou 48 hodin nebo Smrtonosná zbraň. Projeví se to právě na vztahu Carol a Nicka.

O Furym režiséři řekli, že vytvoření jeho mladší podoby bylo snazší než doufali, protože Samuel L. Jackson vypadá tak dobře, že jej při natáčení nemusel neustále střídal mladší dublér, ale mohl všechny svoje scény natočit sám. A v rozhovoru padla ještě jedna zajímavá věc. Když se reportér zeptal, zda se jakákoliv část filmu odehrává v době, kdy se odehrávají Avengers: Endgame, tak režiséři odpověděli, že smějí říct pouze to, že se film odehrává v 90. letech, kdy je Nick Fury ještě mladý a Tony Stark se ani zdaleka nestal Iron Manem. Možná se film odehrává opravdu jenom v téhle době, ale na druhou stranu si člověk říká, že by pro režiséry nebylo nic jednoduššího, než reportérovi říct, že se žádná část Captain Marvel v době Avengers: Endgame neodehrává. Takže co myslíte? Je nějaká šance, že se třeba potitulková scéna filmu bude odehrávat po tom, co Nick Fury v Avengers: Infinity War použil svůj pager?

Dále nový trailer vůbec poprvé ukazuje, jak Skrull mění podobu a dočkali jsme se daleko víc scén s postavou Juda Lawa. Pod trailerem najdete ještě jeden featurette, který se konečně objevil v normální kvalitě. V galerii na vás čekají tři nové plakáty.

Příběh pojednává o tom, jak se z Carol Danvers stala jedna nejmocnějších hrdinek ve vesmíru, když se Země ocitla uprostřed galaktické války mezi dvěma mimozemskými národy. Děj je zasazený do 90. let minulého století, období, které jsme dosud v Marvel Cinematic Universe pořádně nezažili.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan, Clark Gregg, Lee Pace, Djimon Hounsou, Algenis Perez Soto, Rune Temto, McKenna Grace a Lashana Lynch. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: Andy Park, Fandango

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Captain Marvel: Skrullové se poprvé mění v novém traileru | Fandíme filmu Captain Marvel: Skrullové se poprvé mění v novém traileru | Fandíme filmu Captain Marvel: Skrullové se poprvé mění v novém traileru | Fandíme filmu Captain Marvel: Skrullové se poprvé mění v novém traileru | Fandíme filmu Captain Marvel: Skrullové se poprvé mění v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest