Io: Anthony "Falcon" Mackie jako poslední muž na Zemi v prvním traileru

Io: Anthony "Falcon" Mackie jako poslední muž na Zemi v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Mackie a Margaret Qualley hrají poslední lidi na Zemi, kteří se pokoušejí dostat včas na poslední evakuační let. Již brzy na Netflixu.

Už 18. ledna přinese Netflix novou sci-fi. Margaret Qualley (Death Note, Pozůstalí) v ní hraje jednoho z posledních přeživších na Zemi, která je tak znečištěná, že většina lidí dávno odletěla na Io, jeden z měsíců Jupitera. Mladá vědkyně by ráda na Zemi zůstala a našla způsob, jak tu dlouhodobě přežít. Její přesvědčení nahlodá další přeživší, který zachytí její signál (Anthony Mackie, alias Falcon od Marvelu). Mladá žena se musí rozhodnout, jestli se společně s ním pokusí dostat na vzdálenou vesmírnou kolonii, anebo dál bude bojovat o záchranu Země.

Trailer zdánlivě prozrazuje, jak se nakonec mladá hrdinka rozhodne, podstatnější je ale to, že ukázka slibuje docela poutavý survival thriller z prostředí postapokalyptických trosek. K tomu si připočtěte sympatickou hereckou dvojku a Netflix má potenciálně další sympatickou kartu v rukávu. V další roli se objeví Danny Huston, režíruje málo známý Jonathan Helpert.

Galerie: 4

Io: Anthony "Falcon" Mackie jako poslední muž na Zemi v prvním traileru | Fandíme filmu Io: Anthony "Falcon" Mackie jako poslední muž na Zemi v prvním traileru | Fandíme filmu Io: Anthony "Falcon" Mackie jako poslední muž na Zemi v prvním traileru | Fandíme filmu Io: Anthony "Falcon" Mackie jako poslední muž na Zemi v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest