Vision a Scarlett Witch: Jejich minisérie má showrunnerku

Vision a Scarlett Witch: Jejich minisérie má showrunnerku | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Marvel se vrací k ověřené spolupracovnici. Představitelé hlavních rolí se vracejí.

Někdy v polovině loňského září jsme se poprvé dozvěděli, že Marvel pro službu Disney+ chystá několik minisérií se svými filmovými postavami. Vedení Disneyho zatím oficiálně potvrdilo minisérii s Lokim, avšak delší dobu víme také o sérii Scarlet Witch. Později bylo odhaleno, že ta bude svůj příští příběh sdílet s Visionem a teď se o projektu dozvídáme další podrobnosti.

Skutečně se počítá s tím, že si Elizabeth Olsen a Paul Bettany zopakují svoje role, což vyvolává otázky o tom, co se s postavami stane v Avengers 4. Vision by měl být momentálně zcela mrtvý a Wanda je rozpadlá na prach po Thanosově lusknutí. Ano, stále je možnost, že minisérie bude prequelem, popřípadě příběhem z nějaké alternativní reality, ale většina fandů spíš předpokládá, že Thanosovy činy budou nějak zvráceny a robotického Visiona se podaří „zrestartovat“.

Co je však nejdůležitější, minisérie našla svou scenáristku pilotní epizody a showrunnerku celého seriálu, kterou se stane Jac Schaffer. Ta se podílela na scénářích Captain Marvel a Black Widow, takže je Marvel s jejími službami zřejmě spokojen. Co přesně pro nás Schaffer přichystá, zatím nevíme. V komiksech se příběhy Visiona a Scarlet Witch často točí kolem jejich vzájemného vztahu, kolem budování rodiny robota s čarodějkou, kolem Visionova sebeurčení, kolem Wandiny ohromné moci nebo jejího duševního zdraví.

Zdroje: THR

Galerie: 3

Vision a Scarlett Witch: Jejich minisérie má showrunnerku | Fandíme filmu Vision a Scarlett Witch: Jejich minisérie má showrunnerku | Fandíme filmu Vision a Scarlett Witch: Jejich minisérie má showrunnerku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest