Boy Erased: Russell Crowe a Nicole Kidman se snaží převychovat vlastní dítě

Boy Erased: Russell Crowe a Nicole Kidman se snaží převychovat vlastní dítě | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Dospívající mladík konfrontuje rodiče s tím, že je gay. Místo pochopení je ovšem poslán do nápravného zařízení.

Každému z nás se čas od času stává, že při pohledu na světové dění jsme vystaveni událostem a příběhům, jejichž existence je natolik bizarní a iracionální, že nám nezbývá nic jiného, než pouze nevěřícně kroutit hlavou. Jedním z nich je i příběh mladého Jareda (Lucas Hedges), inspirovaný knihou od Garrarda Conleyho Boy Erased, který během dospívání zjistí, že je gay. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby ho jeho silně věřící rodiče nepostavily před strašlivou, ale svým způsobem jednoduchou volbu: pokud chceš nadále žít pod naší střechou, tak musíš absolvovat konverzní terapii v obskurním náboženském centru, které se snaží u svých chovanců zpochybňovat a přepsat jejich vlastní osobnost.

Působivý trailer staví do opozice nepodmínenčnou rodičovskou lásku k dítěti a hluboké náboženské přesvědčení jednotlivce. Manželský pár v podání Russella Crowea a Nicole Kidman bude nucen zpochybňovat samotné základy všeho, čemu až doposud celý život věřili, když zjistí, že jejich syn prochází v nápravném zařízení těžkými časy a terapie, která mu měla pomoct, mu naopak spíše ubližuje. Snímek od režiséra Joela Edgertona příjde do českých kin 7. března.

Galerie: 4

Boy Erased: Russell Crowe a Nicole Kidman se snaží převychovat vlastní dítě | Fandíme filmu Boy Erased: Russell Crowe a Nicole Kidman se snaží převychovat vlastní dítě | Fandíme filmu Boy Erased: Russell Crowe a Nicole Kidman se snaží převychovat vlastní dítě | Fandíme filmu Boy Erased: Russell Crowe a Nicole Kidman se snaží převychovat vlastní dítě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest