Cloud Atlas: První reakce ze zkušebních projekcí

Cloud Atlas: První reakce ze zkušebních projekcí | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Jak testovací publikum reaguje na prvotní sestřih filmu? K tomu několik nových fotek.

První reakce z testovacích projekcí filmu Cloud Atlas jsou vesměs pozitivní. Až se skoro nechce věřit jak, vzhledem k tomu, jak obtížně adaptovatelná se knižní předloha zdá. O filmu jako takovém  si na našem webu můžete přečíst v příslušné sekci, ale pro pořádek - jedná se o adaptaci knihy Davida Mitchella Cloud Atlas a režie se ujali sourozenci Wachowští a Tom Tykwer. Mezi herci najdeme Toma Hankse, Halle Berry, Hugo Weavinga, Hugha Granta nebo Jima Broadbenta, kdy si kuriozně většina z nich zahrála několik různých rolí – často je ani nepoznáte.

A právě make-up a masky jsou trnem v oku části diváků z testovacích projekcí – změny pohlaví či barvy pleti prý působí rušivě. Dále si řada diváků stěžuje na způsob, jakým je film momentálně vyprávěn – jednotlivé příběhy nejsou v tuhle chvíli od sebe oddělené, ale neustále se stříhá z jednoho do druhého. To bylo pro řadu diváků jen obtížně sledovatelné, či vyloženě matoucí. Těžko říct, zda se ti, kteří nečetli knihu, budou chytat. Podle většiny prvotních diváků ale film prý žádná katastrofa není. Ba právě naopak, máme se na co těšit, jedná se o velkolepé a ambiciozní dílo.  Samozřejmě budeme muset počkat do 26. října (u nás 22. listopad), kdy film bude mít oficiální premiéru.

V přiložené galerii se můžete podívat i na pár nových obrázků z filmu.

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 4

Cloud Atlas: První reakce ze zkušebních projekcí | Fandíme filmu Cloud Atlas: První reakce ze zkušebních projekcí | Fandíme filmu Cloud Atlas: První reakce ze zkušebních projekcí | Fandíme filmu Cloud Atlas: První reakce ze zkušebních projekcí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest