Avengers: Endgame: První oficiální fotku dobře známe

Avengers: Endgame: První oficiální fotku dobře známe | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A těšme se na kombinézy.

Disney rozeslal americkým novinářům přehled svých filmů na rok 2019 a přiložil k němu i nějaké fotky. Objevila se tak první fotka k Avengers: Endgame. Dosud jsme mohli vidět různé amatérské fotky z natáčení, oficiální zákulisní snímky, artworky nebo screenshoty z traileru, ale snímek z filmu oficiálně zveřejněný studiem, tu zatím žádný nebyl. Teď dorazil a bohužel neukazuje nic, co bychom už dávno neznali – je to dobře známý výjev s Tonym z traileru. Každopádně pro úplnost se na něj můžete dole v galerii podívat.

Když jsem tak pátral, zda by se nedalo dodat cokoliv dalšího, narazil jsem na krátkou zmínku anonymního insidera, od kterého jsme nedávno dostali několik drobných novinek ke Star Wars IX. Ten samý člověk hovořil v minulosti o potvrzených podrobnostech ze Spider-Mana: Far From Home, tudíž působí věrohodně. A ten samý člověk také více méně potvrdil, že by se tým Avengers skutečně měl ukázat v Endgame ve sladěných bílých uniformách (skafandrech), jaké se objevily v minulosti na uniklých artworcích, o jejichž pravosti dodnes panuje nejasnost.

Zdroje: Reddit, CBM

Galerie: 2

Avengers: Endgame: První oficiální fotku dobře známe | Fandíme filmu Avengers: Endgame: První oficiální fotku dobře známe | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest