Fighting with My Family: The Rock pomáhá mladá holce ve "wrestlerském Rockym"

Fighting with My Family: The Rock pomáhá mladá holce ve "wrestlerském Rockym" | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jeden ze spoluautorů Kanclu natočil životopisnou komedii o wrestlerce, která z chudého prostředí vystřelí ke hvězdám. Seznamte se, koukněte na trailer.

Dwayne Johnson byl pod jménem The Rock dlouhá léta hvězdou Wrestlingu (a stále je), vedle toho je ale také filmovým hercem a producentem. Svojí osobností a svojí společností Seven Bucks Productions zaštítil vznik životopisné komedie z wrestlingového prostředí, která se zaměřila na to, jak do světa hraného zápasení pronikla Saraya „Paige“ Bevis, nejmladší držitelka titulu Divas.

Ať už vás Wrestling zajímá nebo ne, snímek Fighting with My Family má parametry klasického sportovního dramatu, kdy v první řadě půjde o osobní životy jednotlivých zúčastněných. Těmi jsou v tomhle případě celá Sářina rodina, pro kterou je Wrestling vším. Je to však právě ona, kdo dostane příležitost to v zápasení někam opravdu dotáhnout. To může rodině pomoci v nelehké finanční situaci, ale zároveň to ohrožuje vztah s jejím bratrem.

Snímek napsal a režíruje Stephen Merchant (Kancl, Extras a mnohem víc), takže můžeme očekávat (a trailer to potvrzuje), že se film nebude brát smrtelně vážně. Merchant a producent Johnson se objeví ve vedlejších rolích, nicméně v těch hlavních uvidíme Florence Pugh (Outlaw King, The Little Drummer Girl) jako Paige, Jack Lowden (Dunkirk) jako její bratr, Nick Frost jako táta, Lena Headey jako máma a Vince Vaughn jako muž, který Paige objevil.

Ze Spojených států bude film uvedený 14. 2., pak se bude rozšiřovat dál do světa. Česká ani slovenská premiéra zatím ohlášeny nebyly.

Galerie: 5

Fighting with My Family: The Rock pomáhá mladá holce ve "wrestlerském Rockym" | Fandíme filmu Fighting with My Family: The Rock pomáhá mladá holce ve "wrestlerském Rockym" | Fandíme filmu Fighting with My Family: The Rock pomáhá mladá holce ve "wrestlerském Rockym" | Fandíme filmu Fighting with My Family: The Rock pomáhá mladá holce ve "wrestlerském Rockym" | Fandíme filmu Fighting with My Family: The Rock pomáhá mladá holce ve "wrestlerském Rockym" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest