The Man With the Iron Fists: Druhý trailer

The Man With the Iron Fists: Druhý trailer | Fandíme filmu
Je tady další upoutávka na šílenost ze společné dílny Quentina Tarantina, Eliho Rotha a rappera RZA.

Režisérská prvotina multiumělce RZA - The Man with the Iron Fists se představuje v dalším necenzurovaném nařachaném traileru. RZA je hlavně rapper a svojí dlouholetou spolupráci s Quentinem Tarantinem (např. skladál hudbu ke Kill Billovi) završují právě prezentovaným filmem, kde se poprvé v životě RZA ujmul samotné režie. Scénář sepsal sám RZA (jak říkám, multiumělec, třeba i herec – Californication, Americký gangster nebo Tři dny ke svobodě) ve spolupráci s Elim Rothem (Hostel), takže rozhodně nepůjde o nějakou pohádku.

Ve filmu uvidíme samozřejme samotného RZA, Russela Crowa, Lucy Liu (Kill Bill nebo Charlieho andílci) a nějaké ty asisjké hvězdičky. Film se odehrává ve feudální Číně v jedné malé vísce, kde je místní kovář donucen vzdát se svého řemesla a bránit svoje spoluobyvatele. Oficiální synopse říká, že půjde o akčně-dobrodružnou poctu žánru kung-fu, jsme tedy zvědavi.

Jak nám prezentuje trailer, v tomto filmu půjde hlavně o akci a pořádně nadupanou hudbu. Akce spočívá v nespočtu rvaček a množství sečných/bodných/a jiných ran, spolu se spoustou krve nebo odlétávájícími očními bulvami. Velmi efektně sestříhaný trailer staví vedle nadupané hudby především na rychlém střihu – příběh zde evidentně hraje okrajovou roli. Na závěr upozorňujeme, že oproti staršímu traileru jsou rozdíly pouze minimální. 

 

The Man with the Iron Fists - Druhý trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest