The Man with the Iron Fists: Šílené Kung-Fu od Tarantina

The Man with the Iron Fists: Šílené Kung-Fu od Tarantina | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Quentin Tarantino produkuje zběsilou řežbu, ve které si rvou oči z hlavy Russell Crowe, Lucy Liu nebo RZA.

Přiznám se, že na rappera RZA koukám a priori s jistým despektem. „Husté gangstas“ nemám zrovna v lásce, hip-hop jde mimo mě a ani předchozí herecké výkony RZA mě nijak zvlášť neoslnily. Proto přistupuji k jeho vysněnému projektu The Man with the Iron Fists s jistou opatrností i přesto, že jej producentsky zaštítil Quentin Tarantino. Jenže Tarantino film opravdu jen zaštítil, scénář napsali Tarantinův kamarád Eli Roth (Cabin Fever, Hostel) společně s RZA, který TMWTIF také režíroval. RZA prý kung-fu filmy od útlého věku miluje, hrozně moc jich viděl, v několika bojovkách si už i zahrál (Ghost Dog, G.I. Joe 2, Afro Samurai), ale to ještě neznamená, že je dobrým režisérem.

Upoutávka sice nepůsobí vůbec špatně, na první pohled jde o zběsilou jízdu v tom nejlepším tarantinovském duchu, ale rychlý střih toho může hodně maskovat a extrémní násilí, hezké vizuály a „cool faktor“ nejsou všechno. Teprve až to uvidíme všechno pohromadě, tak se ukáže, jestli RZA umí, nebo natočil jen slepenec líbivých obrázků. Jistým problémem by se mohl ukázat být také dvacetimilionový rozpočet, který by při množství hereckých hvězd mohl podkopávat nohy vizuálním efektům.

Hlavní roli kováře, který musí zachránit čínskou vesnici před zlými nepřáteli (to je k ději zhruba tak všechno, co k němu potřebujete vědět), si zahraje sám RZA, dále se ve filmu objeví Russell Crowe, Lucy Liu, Pam Grier (Jackie Brown) a Jamie Chung (Sucker Punch, Premium Rush). Kromě traileru pro vás máme ještě plakát a několik prvních obrázků, které si můžete prohlédnout dole v galerii. Ve Spojených státech by se měl snímek podívat do kin ještě letos.  

 

The Man with the Iron Fist: Trailer

 

Galerie: 5

The Man with the Iron Fists: Šílené Kung-Fu od Tarantina | Fandíme filmu The Man with the Iron Fists: Šílené Kung-Fu od Tarantina | Fandíme filmu The Man with the Iron Fists: Šílené Kung-Fu od Tarantina | Fandíme filmu The Man with the Iron Fists: Šílené Kung-Fu od Tarantina | Fandíme filmu The Man with the Iron Fists: Šílené Kung-Fu od Tarantina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest