Halloween: Devatenáct představitelů vraha Michaela Myerse na jedné fotce

Halloween: Devatenáct představitelů vraha Michaela Myerse na jedné fotce | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Něco pro hororové fandy.

Tento rok dorazil do kin film Halloween, který navazuje přímo na hororovou klasiku stejného jména z roku 1978. Pokračování a spin-offy (s ohledem na kvalitu vcelku pochopitelně) nový film ignoruje. Ale faktem je, že prostě existují.

A v každém z nich řádil neblaze proslulý zabiják Michael Myers, tedy onen obr s maskou a nožem, kterého je skoro nemožné zabít (občas to vyjde, ale vždy se vrátí). 

Za nějakých 40 let Michaela ztvárnila slušná řádka herců a kaskaderů. A 19 z nich se objevilo na společné fotce, která jistě udělá radost milovníkům hororů.

Pány dal dohromady producent filmů Halloween Sean Clark (dvacátá osoba na snímku) a samozřejmě nechybí Nick Castle (pán v přední řadě s kšiltovkou), který Michaela ztvárnil v originálním filmu a také v tom novém. Nicmémě s ohledem na jeho věk se tentokrát za maskou v určitých momentech skrýval James Jude Courtney, který za Nicka zaskočil během akčních scén.

Pokud jde o pokračování Halloweenu, tak zatím nebylo potvrzeno, ale s ohledem na to, že všichni zúčastnění mají zájem a na to, že při rozpočtu 10 milionů dolarů jich film utržil skoro 253, by bylo hodně velkým šokem, pokud bychom se nedočkali.

Halloween

25.10.1978 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 4

Halloween: Devatenáct představitelů vraha Michaela Myerse na jedné fotce | Fandíme filmu Halloween: Devatenáct představitelů vraha Michaela Myerse na jedné fotce | Fandíme filmu Halloween: Devatenáct představitelů vraha Michaela Myerse na jedné fotce | Fandíme filmu Halloween: Devatenáct představitelů vraha Michaela Myerse na jedné fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest