Fox se údajně stane součástí Disneyho už v lednu

Fox se údajně stane součástí Disneyho už v lednu | Fandíme filmu
Ke sloučení dojde zřejmě dříve, než se předpokládalo.

Disney se hodně intenzivně snažil získat společnost 20th Century Fox. Bojoval opravdu jako lev, ale chvíli to vypadalo, že to nevyjde. Nakonec se to ale přece jen povedlo a to, že se Fox stane součástí Disneyho bylo posvěceno jak ze strany akcionářů, tak ze strany úřadů. 

Nicméně se předpokládalo, že to ještě bude běh na dlouhou trať. Tušilo se, že k "pohlcení" Foxu dojde příští rok, ale vypadá to, že to bude dříve, než se věřilo. 

Podle některých zdrojů by k tomu totiž mělo dojít už v posledním lednovém týdnu. Původně se mluvilo o tom, že by se to mělo odehrát až ve druhé polovině roku 2019, ale pokud jsou aktuální informace správné, pak se dočkáme už na konci ledna. 

To zaujalo množství komiksových fandů, protože by se tak mohly týmy a postavy jako Fantastická čtyřka, X-Meni nebo Deadpool začít objevovat v marvelovských filmech (Marvel je také součástí Disneyho) dříve, než se věřilo. 

Spousta lidí tím pádem doufá, že někteří hrdinové a záporáci budou k vidění už v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019). Ale to není moc pravděpodobné, protože už proběhly dotáčky. Jedině snad, že by se rychle dotočilo nějaké cameo, ale i to by asi bylo komplikované. 

Ovšem ve Spider-Man: Daleko od domova už by se některé "foxovské" postavy mihnout mohly. Spider-Man má premiéru až 4. července 2019, takže je relativně dost času. Je ale nutné posvěcení společnosti Sony, pod jejíž hlavičkou filmy se Spider-Manem vznikají (byť v kooprodukci s Marvelem).

Zdroj: NBC News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest