Čeká nás ženská varianta Expendables

Čeká nás ženská varianta Expendables | Fandíme filmu
Nejen Arnoldem a Slyem je člověk živ, občas musí vzít špinavou práci i dámy.

Druzí Expendables ještě nemají za sebou ani první promítací víkend a už se horlivě spekuluje o obsazení trojky. Snaha přitáhnout pozornost prostě k Hollywoodu patří a vzhledem k vloženým prostředků je to i pochopitelné. Jenže Expendables 3 nebudou zřejmě jedinou akční týmovkou, o jejíž realizaci se bude v příštích měsících mluvit. Rýsuje se totiž ženská obdoba Stalloneova týmu snů, z čehož budou mít určitě radost nejen feministky a bojovníci za rovnoprávnost žen, ale i všichni fandové drsných akčních dam, které nejdou pro ránu daleko.

Podle serveru Variety producent Adi Shankar, skrze svoji společnost 1984 Private Defense Contractors, najal scénáristu Dutche Southerna, aby napsal akční film, ve kterém by se zbraní chopily ženské hrdinky. Shankarova společnost by měla celý projekt kompletně financovat, přičemž už prý probíhají první rozhovory s eventuálními kandidátkami pro hlavní role. Zatím Shankar koprodukoval například snímky Mezi vlky, Machine Gun Preacher či chystanou gangsterku Killing Them Softly s Bradem Pittem v hlavní roli.

Žádná jména zatím nebyla v souvislosti s projektem zmíněna, ale můžeme si pro tentokrát trochu zatipovat. Pokud bychom se podívali poněkud dále do minulosti, svoje místo by si určitě zasloužila hvězda akčních filmů z přelomu 80. a 90. let Cynthia Rothrock (Tygří spáry, Dračí lady). Ostatně velmi dobře by do této koncepce pasovaly kupříkladu i Linda Hamilton (Terminátor), Sigourney Weaver (Vetřelec), Uma Thurman (Kill Bill), Milla Jovovich (série Resident Evil), Angelina Jolie (Tomb Raider), Michelle Yeoh (Tygra drak) či Michelle Rodriguez (Rychle a zběsile). Samozřejmě, že i některá méně známá jména přicházejí v úvahu. O svých akčních kvalitách nás už dříve přesvědčily Summer Glau (seriál Firefly, Serenity), Carrie Anne Moss (Trinity z Matrixu), Maggie Q (seriál Nikita, Smrtonosná past 4) nebo nedávno objevená Gina Carano (Zkrat, Rychle a zběsile 6).

Přirozeně se jedná o pouhé dohady, jelikož samotný projekt je zatím v plenkách a uvidíme, zda vůbec vznikne. I tak nezaškodí probrat i vaše názory, tudíž se s námi podělte o svoje vysněné hrdinky, jež byste rádi viděli v zamýšlené ženské verzi Expendables.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest