Sám doma: V nové verzi za Kevina všechno dělá Google

Sám doma: V nové verzi za Kevina všechno dělá Google | Fandíme filmu
20th Century Fox
Obrana domu před lupiči je tak nadčasová, že ji v reklamě chtěl mít i samotný Google. A podívejte se, jak Macaulay Culkin recenzuje Sám doma 4.

Spousta Čechů se pře, jestli jsou ultimátním vánočním filmem Tři oříšky pro Popelku, Pelíšky nebo třeba zrádný zahraniční dovoz v podání neodolatelné Lásky nebeské. Pokud vás ale  zastihl v tom správném věku vrchol slávy Macaulayho Culkina, pak nejspíš máte jasno: Nejlepší vánoční film je jednoznačně Sám doma! Kdyby se na tenhle film podíval dnes objektivním pohledem dospělý, který jej nikdy neviděl, pravděpodobně by si samým obracením očí v sloup uhnal šilhání. Pro (ne)zkaženou dětskou duši je však řádění malého Kevina učiněným balzámem na duši a řada hlášek z filmu stačila zlidovět.

Sám Culkin se bohužel v roce 1994 z hereckého života stáhl, a když se zhruba po deseti letech vrátil, bylo to jen v menších rolích. Média se o něj zajímala především kvůli jeho údajným potížím s drogami. V současnosti však působí zdravě a spokojeně a neváhá se s úsměvem ohlédnout za svojí nejslavnější rolí. Níže tak můžete vidět reklamu na asistenta od Googlu, který je parodií právě na Sám doma. Pokud byste neměli dost, tak níže najdete ještě Culkinovu účast v pořadu Best of the Worst, kde si spolu s redaktory Red Letter Media dělá legraci ze Sám doma 4.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest