7 psychopatů: Další šílenost od režiséra filmu V Bruggách

7 psychopatů: Další šílenost od režiséra filmu V Bruggách | Fandíme filmu
Colin Farrell, Sam Rockwell, Christopher Walken, Woody Harrelson, Olga Kurylenko, Tom Waits a Abbie Cornish vyšilují kvůli malému psíkovi.

Tohle bude úlet. Britský režisér Martin McDonagh je po úspěšné gangsterské komedii V Bruggách docela v kurzu a jeho další projekt - Seven Psychopaths - provázejí nemalá očekávání. McDonagh si i tentokrát napsal scénář sám a opět neváhal obsadit do jedné z hlavních rolí Colina Farrella, který byl největším lákadlem pohodového belgického dobrodružství z roku 2008.

Příběh se točí kolem scénáristy Martyho, kterého opustila tvůrčí múza. Potřebuje trochu inspirace, aby mohl dokončit rozdělanou práci na scénáři Seven Psychopaths. Bohužel, díky svému ztřeštěnému kamarádíčkovi se zaplete do nebezpečné hry, ve které mu půjde o zdraví. Kámoš Billy, momentálně herec bez práce a příležitostný zloděj psů, totiž ukradl domácího mazlíčka psychopatickému gangsterovi Charliemu. Ten chce milovaného zvířecího parťáka zpátky za každou cenu a neváhá použít ani násilnějších metod, aby dosáhl svého cíle. Paradoxně se jedná právě o takový druh inspirace, který Marty dlouho hledal.

Bláznivá komedie se může pochlubit exkluzivním obsazením. Roli Martyho si střihne Colin Farrell, který nedávno příliš nepřesvědčil v remakeu Total Recall. Úloha Billyho vypadá jako stvořená pro Sama Rockwella, jenž se v minulém roce mihnul v propadáku Kovbojové a vetřelci, ale spíše si ho pamatujete z povedeného sci-fi Moon. Násilnického Charlieho si zahraje Woody Harrelson alias Haymitch z Hunger Games. Sedmičku psychopatů doplní ještě herecká legenda Christopher Walken (Lovec jelenů), Tom Waits (Kniha přežití) a dvě krásné dámy – bond girl Olga Kurylenko (Quantum of Solace) a stále více obsazovaná Abbie Cornish (Sucker Punch, RoboCop).

Do českých kin dorazí bláznivá komedie Martina McDonagha 22. listopadu 2012. Trailer, ve kterém je nám představeno všech sedm psychopatů, si můžete prohlédnout zde:

 

7 psychopatů: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest