Hobbs & Shaw: Známe oficiální název a další podrobnosti a fotky

Hobbs & Shaw: Známe oficiální název a další podrobnosti a fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Dwayne Johnson a zbytek tvůrců mluví o stylu, záporákovi nebo návaznosti na zbytek ságy.

Spin-offu Rychle a zběsile delší dobu říkáme jednoduše Hobbs & Shaw, aktuální magazínové profily v EW a Total Filmu nicméně odhalují, že plný název filmu bude znít Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, tedy Rychle a zběsile uvádí: Hobbs a Shaw. Jméno snímku je trochu krkolomné, avšak studio se zjevně nechtělo vzdát marketingově vděčného spojení s hlavní sérií.

Magazíny se také pustily do toho, co od filmu můžeme čekat, i když zatím dostáváme spíš obecné informace, bez větších podrobností. Možná nejzajímavější je zmínka o tom, že se spin-offem se počítalo už po premiéře Rychle a zběsile 7, nicméně po smrti Paula Walkera byl projekt odložen a pozornost studia se zaměřila na Rychle a zběsile 8. Což pro tvůrce bylo pozitivní, protože právě tam si potvrdili chemii mezi The Rockem a Jasonem Stathamem, ze které film vychází.

Zatímco hlavní série vzešla ze světa pouličních závodů a většina hrdinů má blízko k automobilům, spin-off se točí kolem postav ze světa speciálních agentů. Poznáme tedy blíže jejich minulost a kruhy, ve kterých se pohybují. A pokud jde o akci, automobilové honičky zcela nezmizí, avšak přesun do světa tajných služeb dá akci prostor pro větší rozmanitost.

Film by stále měl mít DNA původní série, ale zároveň má být svůj. Režisér David Leitch je podle The Rocka ideálním spolupracovníkem, protože akci dokáže dát specifickou stylistiku a navázat ji na postavy. Vedle ústřední dvojky jsou hlavními postavami Shawova setra Hattie v podání Vanessy Kirby a záporák, kterého ztvárnil Idris Elba. Dříve byl označovaný jako Mr. Null, teď se dozvídáme, že jmenuje Brixton. Johnson se dušuje, že to nejdrsnější záporák, jakého kdy série měla.

Pokud jde o postavy z dosavadní série, tak u těch Dwayne tak moc chodil kolem horké kaše, že z toho můžeme odtušit, že ve filmu zkrátka a dobře nebudou. Johnson také nepřímo naznačil, že tak dlouhá série, jako Rychle a zběsile, potřebovala nějakou změnu. Mezi řádky lze odtušit, že The Rock do budoucna spin-off vnímá jako projekt, kterému by se chtěl věnovat dlouhodobě, namísto hlavní série Rychle a zběsile, ale v tuhle chvíli je to jen spekulace z naší strany, žádného definitivního potvrzení jsme se zatím nedočkali a ještě nějaký čas nedočkáme.

Hobbs & Shaw je spin-off série Rychle a zběsile, který se zaměří na samostatné akční dobrodružství Dwaynea Johnsona a Jasona Stathama. Dále hrají Vanessa Kirby a Idris Elba. Scénář napsal Christopher Morgan, režíruje David Leitch. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 25. 7. 2019.

Zdroje: Instagram I, II, Games Radar, EW

Galerie: 4

Hobbs & Shaw: Známe oficiální název a další podrobnosti a fotky | Fandíme filmu Hobbs & Shaw: Známe oficiální název a další podrobnosti a fotky | Fandíme filmu Hobbs & Shaw: Známe oficiální název a další podrobnosti a fotky | Fandíme filmu Hobbs & Shaw: Známe oficiální název a další podrobnosti a fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest