Birds of Prey: Další populární Batmanův záporák se představí divákům

Birds of Prey: Další populární Batmanův záporák se představí divákům | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dámská týmovka nabrala dalšího magora na zápornou stranu.

Birds of Prey je jedna z DC komiksovek kterou uvidíme v nejbližších dvou letech, ale hlavně opět na plátna přivede šílenou Harley Quinn v podání Margot Robbie. Film již nabral herce do hlavních rolí - Huntress si zahraje Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollet-Bell bude hrát Black Canary, Rosie Pérez pak policistku Rennee Montoyu a hlavního záporáka Black Maska ztvární Ewan McGregor. Server Deadline nyní zveřejnil kompletní seznam herců, a Black Mask nebude jediným padouchem který se ve filmu objeví .

Seznam rolí totiž odhalil, že Chris Messina (Sharp Objects, Argo) si zahraje vyšinutého vraha Victora Zsasze. Tato postava byla vytvořena v roce 1992 a zatím byl v hrané verzi viděn dvakrát. V komiksech Zsasz všechny své peníze prohrál v automatech a při pokusu o sebevraždu byl napaden a útočníka zabil. Od té doby považuje za svoje poslání osvobodit lidi od jejich mizerného života a za každé zabití má na svém těle jizvu. Kombinace jeho a neméně bláznivého Black Maska by mohla být na plátně zajímavou a nebezpečnou konkurencí dámského týmu.

Seznam odhalil ještě další jména pro vedlejší role, konkrétně Stevena Williamse (The Expanse), Dereka Wilsona (Preacher), Danu Lee (Dr. Ken), Francoise Chaua (The Expanse) a Matthew Williga (Agents of S.H.I.E.L.D.). Podle separátní zprávy obsazení rozšířila také komička Ali Wong v roli policejní parťačky Renee Montoya a Robert Catrini v blíže nespecifikované roli. Natáčení má začít už za měsíc v lednu, takže nás sledujte pro další informace.

V hlavní roli se vrací Margot Robbie jako Harley Quinn, režíruje Cathy Yan, scénář napsal Christina Hodson. Robbie produkuje. Skupina nesourodých žen (Harley Quinn, Huntress, Black Cannary,Rene Montoya ) by se ve snímku měla dát dohromady proto, aby se pokusila zachránit život malé Cassandře. Ta se dostala do hledáčku kriminálního bosse, pravděpodoboně komiksového padoucha Black Mask, který by měl být hlavním záporákem filmu. Datum premiéry je stanoveno na 7. 2. 2020.

Zdroj: Deadline, The Wrap

Galerie: 6

Birds of Prey: Další populární Batmanův záporák se představí divákům | Fandíme filmu Birds of Prey: Další populární Batmanův záporák se představí divákům | Fandíme filmu Birds of Prey: Další populární Batmanův záporák se představí divákům | Fandíme filmu Birds of Prey: Další populární Batmanův záporák se představí divákům | Fandíme filmu Birds of Prey: Další populární Batmanův záporák se představí divákům | Fandíme filmu Birds of Prey: Další populární Batmanův záporák se představí divákům | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest