Duke Nukem: Videoherního frajera má hrát John Cena

Duke Nukem: Videoherního frajera má hrát John Cena | Fandíme filmu
Gearbox
Zobrazit další 3 obrázky
Populární macho borec míří do kin pod dohledem Michaela Baye.

Loni v černu jsme se dozvěděli, že videoherní společnost Gearbox jedná s hollywoodským partnerem, aby společně přivedli na plátna sérii Duke Nukem. Nově se dozvídáme, že film připraví produkční společnost Platinum Dunes Michaela Baye. Duke se objevil už v 19 různých hrách, ze kterých je dodnes neznámější Duke Nukem 3D z roku 1996, který do akčních stříleček vnesl drsný smysl pro humor a představil publiku postavu Dukea. Namachrovaný macho borec je proslulý svými hláškami, černými brýlemi, věčně připáleným doutníkem, zlatou zbraní a zálibou v likvidování šmejdu z vesmíru.

Čerstvě se dozvídáme, že jako o představiteli hlavní role se jedná s Johnem Cenou, bývalým wrestlerem, který se etabloval především v komediálních rolích. Vidět jste jej mohli ve Vykolejené, sérii Táta je doma, popřípadě propůjčil svůj hlas animovanému Ferdinandovi. Do budoucna se na něj můžeme těšit v Kazišucích a v Bumblebeem. Zatím není znám ani scenárista ani případný režisér. V galerii si můžete prohlédnout fanouškovský artwork, který vyobrazuje Cenu jako Dukea.

Zdroje: Deviant Art, Variety

Galerie: 4

Duke Nukem: Videoherního frajera má hrát John Cena | Fandíme filmu Duke Nukem: Videoherního frajera má hrát John Cena | Fandíme filmu Duke Nukem: Videoherního frajera má hrát John Cena | Fandíme filmu Duke Nukem: Videoherního frajera má hrát John Cena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest