Rush: Kdy přifrčí Chris Hemsworth a spol do kin?

Rush: Kdy přifrčí Chris Hemsworth a spol do kin? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Datum premiéry, oficiální synopse, fotky a první video z filmu.

O novém biografickém filmu Rush jsme psali už dvakrát (poprvé, podruhé), takže postačí zopakovat, že režisér Ron Howard bude protentokrát sledovat na závodním okruhu zápolení dvou odvěkých rivalů Nikiho Laudy a Jamese Hunta. S dalšími novinkami se nám mezitím roztrhl pytel, tak pojďme na ně.

Nejprve záležitost, která není u Howarda ani tak novinkou, jako spíše samozřejmostí, ale rádi ji máme potvrzenou oficiálně. Na post skladatele originální hudby znovu usedne Hans Zimmer, pro kterého to bude již šestá spolupráce s tímto režisérem a po Man of Steel zatím jediný další projekt, kterého se v dohledné budoucnosti bude účastnit. Uvidíme, u jakého dalšího filmu nebo hry roku 2013 se jeho jméno ještě objeví.  

Dále jsme se také dozvěděli oficiální datum premiéry, které bylo stanoveno na 20. září 2013. Celkem dlouhá doba na to, že je film už v postprodukci, ale předpokládejme, že nejdříve obrazí pár festivalů a pak se teprve nabídne širokému publiku.

S datem premiéry jde ruku v ruce i oficiální synopse a ta zní takto:

„Velkolepé akční drama v hlavních rolích s Chrisem Hemsworthem (Avengers) jako charismatickým Angličanem Jamesem Huntem a Danielem Brühlem (Hanebný pancharti) v roli disciplinovaného perfekcionistického Rakušana Nikiho Laudy zachycuje soupeření na závodní dráze Velké ceny, které odráželo jejich rozdílné povahy i osobní životy. Na pozadí sexy a blyštivého zlatého věku Formule 1, vykresluje Rush vzrušující a skutečný příběh dvou největších rivalů, jaké svět kdy poznal – anglického krasavce Hunta a jeho metodického brilantního soupeře Laudy. Snímek nás zavede do jejich osobních životů i mimo trať, ale hlavně ukáže dva řidiče řítící se na pokraji svých fyzických i psychických schopností tam, kde neexistují žádné zkratky k vítězství nebo tolerance chyb. Stačí totiž jedna a zemřete.“

Abychom nezůstali pouze u psaní, podívejte na krátký zákulisní dokument plnící částečnou roli teaseru, a komu nestačí pohyblivé obrázky, v galerii nalezne pár obyčejných. Co myslíte, dokáže Howard překonat mistrovského Sennu z roku 2010?

 

Rush: První video z filmu

 

Zdroj: Collider

Galerie: 4

Rush: Kdy přifrčí Chris Hemsworth a spol do kin? | Fandíme filmu Rush: Kdy přifrčí Chris Hemsworth a spol do kin? | Fandíme filmu Rush: Kdy přifrčí Chris Hemsworth a spol do kin? | Fandíme filmu Rush: Kdy přifrčí Chris Hemsworth a spol do kin? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest