Liga spravedlnosti: Jason Momoa chce také vidět sestřih Zacka Snydera

Liga spravedlnosti: Jason Momoa chce také vidět sestřih Zacka Snydera | Fandíme filmu
Warner Bros.
Není sám.

Liga spravedlnosti asi nedopadla tak, jak si mnozí představovali a doufali. Recenze nebyly zrovna oslavné a tržby ve výši cca 658 milionů dolarů nejsou u projektu, který údajně vyšel na 300 milionů dolarů zrovna velká paráda. 

Mnozí lidé výslednou kvalitu filmu přičítají tomu, že ho nedodělal původní režisér Zack Snyder (odstoupil z rodinných důvodů), ale přenechal své žezlo Jossu Whedonovi

Je otázkou, zda za to, že Liga spravedlnosti nefungovala, může opravdu Whedon nebo prostě nebyla možnost, aby dokázal z toho, co se mu dostalo pod ruce, vytvořit projekt, který by mohl konkurovat Avengerům. Faktem ale je, že nemalé množství lidí volá po tom, aby byl dokončen a zveřejněn sestřih Zacka Snydera. A mezi nimi je také představitel Aquamana Jason Momoa:

"Taky jsem tím posedlý. To je jedna věc, která je na našem byznysu k naštvání, nemůžete prostě jen tak říct, co vás napadne. Ale jo. K*rva jo, chci to vidět!"

Nevypadá to ale, že bychom se něčeho takového dočkali. Přece jen, premiéra byla už minulý rok a zatím nejsou žádné zprávy o tom, že by se Snyderův sestřih chystal. Máme tak zřejmě smůlu a hádky o tom, zda film zkazil už Snyder nebo to způsobil Whedon budou pokračovat. (Ačkoliv už bylo tolikrát potvrzeno, že největší vliv na neduhy filmu mají především direktivní nařízení manažerů z Warneru, se kterými ani jeden z režisérů mnoho nezmohli).

Zdroj: MTV News

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest