Justice League: Byl Snyderův sestřih hotovější, než se zdá?

Justice League:  Byl Snyderův sestřih hotovější, než se zdá? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Dává režisér Zack Snyder fanouškům plané naděje? Nebo je jenom zdvořilý?

Už se o tom hovořilo nespočetněkrát. Justice League točil Zack Snyder, režisér Batman v Superman a Muže z oceli. Uprostřed produkce začal na vyžádání studia a po Zackově schválení připravovat Joss Whedon (Avengers 1, 2) scénář k dotáčkám. Když Snyder projekt opustil kvůli rodinné tragédii, převzal režii právě Whedon, který natočil dotáčky a následně na nařízení studia sestříhal celý film na délku pouhých dvou hodin.

Část fanoušků stále doufá, že jednou uvidí původní verzi Zacka Snydera, i když všechny dostupné informace poměrně jednoznačně ukazují, že žádná taková verze nebyla a z čistě praktických důvodů nikdy ani nebude. Před dvěma dny nicméně server Screen Rant zveřejnil článek „Snyderův sestřih byl dokončení blíž, než jste tušili“, který se snaží argumentovat přesně to, co stojí už v samotném nadpisu. Takových článků vzniká samozřejmě spousta, nicméně na tomhle je zajímavé to, že jej Zack Snyder na sociální síti Vero likeoval.

Chtěl tím režisér říct, že má autor článku pravdu? Poděkovat za podporu, které se mu od fanoušků dostává? Vyjádřit s nimi solidaritu? Nebo ho pouze bavila propracovanost spekulativního článku? Tak či tak je od režiséra milé, že sleduje dění mezi svým fanoušky a souzní s nimi. Třeba podobná vzájemná náklonnost povede alespoň k tomu, že jednou v nějakém rozhovoru podrobně rozebere, co všechno chtěl ve své původní verzi filmu ukázat.

Zdroj: Screen Rant

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Justice League:  Byl Snyderův sestřih hotovější, než se zdá? | Fandíme filmu Justice League:  Byl Snyderův sestřih hotovější, než se zdá? | Fandíme filmu Justice League:  Byl Snyderův sestřih hotovější, než se zdá? | Fandíme filmu Justice League:  Byl Snyderův sestřih hotovější, než se zdá? | Fandíme filmu Justice League:  Byl Snyderův sestřih hotovější, než se zdá? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest