Without Remorse: Špionážní thriller Toma Clancyho si vyhlédl režiséra

Without Remorse: Špionážní thriller Toma Clancyho si vyhlédl režiséra | Fandíme filmu
Na režisérskou židli by mohl usednout italský drsňák.

Další z mnoha knih Toma Clancyho, která se dočká filmové adaptace je Without Remorse. Představitele hlavní role bývalého člena Navy SEAL a důstojníka CIA Johna Clarka už známe, zahraje si ho stále populárnější Michael B. Jordan. Ovšem, dosud jsme neznali jméno režiséra. 

Aktuálně ale vyšlo najevo, že studio Paramount Pictures má enormní zájem o to, aby získalo Stefana Sollimu. A není divu, že firma touží zrovna po něm, protože má na kontě například drsnou akční kriminálku Sicario 2: Soldado

Paramountu hodně záleží na tom, aby se film povedl, protože chce údajně odstartovat novou akční sérii v čele s postavou Johna Clarka, což je druhá nejznámější postava z knih Toma Clancyho po Jacku Ryanovi. 

Sám Clancy označil Johna za někoho, kdo má větší sklony k fyzické akci než zmíněný Jack Ryan. Jen pro informaci, v knihách Clark dokonce určitou dobu působil jako bodyguard Jacka Ryana. Jednoduše mají tihle dva spletitou společnou historii.

Paramount chce očividně nakopnout universum Toma Clancyho, takzvané Ryanverse. Zatím poslední film a to Jack Ryan: V utajení byl sice k vidění už před čtyřmi roky, nicméně Jack Ryan aktuálně řádí v chváleném seriálu Tom Clancy's Jack Ryan a v kinech se pak (snad) v blízké budoucnosti dočkáme Without Remorse, které, jak už bylo naznačeno, by mohlo odstartovat novou sérii.

Datum premiéry zatím stanovenou nebylo, ale produkce by měla začít příští rok.

Zdroje: Variety, Wikipedia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest