Aquaman: O předpremiéru je v USA takový zájem, že musela být přidána další kina

Aquaman: O předpremiéru je v USA takový zájem, že musela být přidána další kina | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Lidem se nechce na novou komiksovku čekat.

Aquaman vypadá nadějně. Upoutávky jsou zábavné, první reakce zní dobře, takže není divu, že je o film velmi slušný zájem. 

To dokazuje i fakt, že společnost Amazon musela navýšit počet kin, ve kterých proběhne předpremiéra. V USA film odstartuje 21. prosince, nicméně Amazon pro předplatitele své služby Amazon Prime připravil sympatické překvapení a umožnil jim zakoupit lístky na předpremiéru, která proběhne už 15. prosince.

Nicméně, i samotný Amazon překvapil velký zájem. Původně se počítalo s tím, že předpremiéra proběhne v cca 1020 kinech, ale nakonec musela být přidána další stovka.

"Aquaman je superhrdinou pro všechny, má unikátní vodní supersíly, ale také je suchozemský tvor, stejně jako my - pokud bychom všichni byli tak cool jako Jason Momoa, to by bylo! Přivést tento epický origin příběh a magický povodní svět na stříbrné plátn bylo neuvěřitelnou zkušeností pro celé obsazení a štáb a jsem skutečně nadšen z toho, že členové Prime budou naším prvním publikem pro 'Aquamana," nechal se slyšet režisér James Wan.

My si naštěstí nebudeme muset předplácet žádnou službu, protože v České republice bude mít Aquaman premiéru už 13. prosince. A pak, že je USA vždy napřed. 

Zdroj: TheWrap

Aquaman

21.12.2018 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Aquaman: O předpremiéru je v USA takový zájem, že musela být přidána další kina | Fandíme filmu Aquaman: O předpremiéru je v USA takový zájem, že musela být přidána další kina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest