Aquaman: Jason Momoa se ucházel o roli Batmana. Jak probíhal casting?

Aquaman: Jason Momoa se ucházel o roli Batmana. Jak probíhal casting? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jaké to pro Jasona bylo?

Jason Momoa se brzy vřítí do kin jako Aquaman a podle prvních reakcí se můžeme těšit na povedenou komiksovku od DC, což není něco, co by se dalo prohlásit o velkém množství DC filmů z posledních let. Ale Arthur Curry alias Aquaman není první DC postavou, o kterou se Jason ucházel. V minulosti si prošel také castingem na Batmana

Nebyl to ale jeho nápad, tušil, že se o roli bude snažit velké množství herců a tak neměl velký zájem o ni bojovat. Nakonec se ale nechal svým agentem přesvědčit. A jaké to bylo? To prozradil právě Jason:

"...začal jsem ho hrát tak, že mám prostě pech, smůlu, že to moc neřeším, prostě jsem to dělal špatně a on neměl obavy udeřit ani hodné lidi do obličeje, prostě jsem ho hrál úplně naopak. A prostě jsem pokračoval tak, že to bylo v určitých ohledech neodpustitelné a současně to bylo špatně, něco jako člověk, který skočí z útesu a až během pádu řeší, co udělá."

Jason prostě nepočítal s tím, že by měl šanci. Ale paradoxně to, že na hraní Batmana šel z úplně jiné strany zaujalo režiséra Zacka Snydera natolik, že nabídl Jasonovi odlišnou roli.

"Takže jim se to líbilo a poté jsem měl hovor, pravděpodobně dva tři týdny poté a to byla chvíle, kdy Zack řekl, 'Chci, abys hrál Aquaman', na což jsem reagoval ve stylu, 'Cože?"

Nakonec to pro Jasona dopadlo asi lépe, než pokud by hrál Batmana. Víme, jak je to s touto postavou aktuálně komplikované, zatímco Aquaman se zdá být vycházející hvězdou DC universa. 

V našich kinech se o tom budeme moci přesvědčit od 13. prosince.

Zdroj: Fox Chicago (skrze ComicBook)

Aquaman

21.12.2018 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Aquaman: Jason Momoa se ucházel o roli Batmana. Jak probíhal casting? | Fandíme filmu Aquaman: Jason Momoa se ucházel o roli Batmana. Jak probíhal casting? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest