Star Trek: Co je pravdy na tom, že v dalším filmu uvidíme Megan Fox?

Star Trek: Co je pravdy na tom, že v dalším filmu uvidíme Megan Fox? | Fandíme filmu
Vyrazí sexy herečka do vesmíru?

V posledních měsících se začalo intenzivně mluvit o dalších filmech Star Trek. V přípravě jsou dva, jeden se měl začít natáčet v prvních měsících příštího roku a poté se mělo začít pracovat na dalším, na kterém by se měl podílet Quentin Tarantino.

Ovšem, situace se zkomplikovala, protože Chris Pine a Chris Hemsworth se nedohodli se studiem Paramount na platech. Ke zrušení dalšího filmu Star Trek sice nedošlo, ale nepředpokládá se, že první klapka padne na počátku roku 2019.

Nicméně se dále počítá s tím, že film vznikne a v listopadu se vyrojily překvapivé informace o tom, že bychom se měli v následujícím Star Treku dočkat Megan Fox

To by byl rozhodně překvapivý castingový krok, ale očividně šlo o mylné zprávy. Prozradila to sama herečka:

"Tahle spekulace se mi líbí, ale kdo s tím přichází? Doslova netuším, o čem mluvíte. Nikdo od Star Treku mě nekontaktoval. Nedošlo k žádnému kontaktu. Milovala bych to. Zní to skvěle. Jsem fanynka. Ale doslova na tom zatím není ani špetka pravdy. Ale možná se to díky vám stane."

Očividně by byla Megan ráda, pokud by se ze spekulace stala realita a je vidět, že se snaží o to, aby tvůrci o něčem takovém uvažovali. Je ale otázkou, jak by do universa Star Trek pasovala. Ano, velkolepé sci-fi projekty jí nejsou cizí, jenže Transformers nejsou Star Trek. I když pravda, nové verze filmů Star Trek se snaží být hodně moderní a "cool", takže nakonec by Megan nemusela být vysloveně špatnou volbou. Její herecké schopnosti jsou podle některých diváků sporné, ale našlo by se určitě dost těch, kterým by stačilo,že jí sluší přiléhavá "startrekovská" uniforma.

Pokud jde o premiéru dalších dvou filmů Star Trek, aktuálně není jasné, kdy se dočkáme.

Zdroj: ET

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest