V prosinci nás čekají trailerové žně. Seznamte se s nabídkou

V prosinci nás čekají trailerové žně. Seznamte se s nabídkou | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Avengers, Spider-Man a ti ostatní - blockbustery příštího roku se představují svým fanouškům i široké veřejnosti.

Přelom listopadu a prosince tradičně patří k období, kdy hollywoodská studia zveřejňují větší množství trailerů na chystané hity roku následujícího. Byl tu Artemis Fowl, nový trailer na Lego Movie 2, Dumbo, Toy Story 4, Detektiv Pikachu nebo Lví král. Zdaleka největší otázky budili Avengers 4.

U nás na webu jsme předpovídali, že trailer dorazí do konce listopadu, podobně jako dorazil trailer na Avengers 3. Byli jsme vedle jak ta jedle. Marvel se mohl nedočkavým fanouškům jen tiše smát a ždímat dál napětí, asi jako když se muzikanti nechávají vytleskat před vstupem na pódium. Dnes, 5. prosince, Marvel vydává prequelový komiks pro Avengers 4. Předpokládalo se, že stejně jako v minulosti ponese komiks název filmu, ke kterému se váže. A když už bude venku název, tak proč nepřidat i trailer?

Tenhle odhad vyšel jen napůl. Marvel skutečně dnes zveřejnil prequelový komiks, ale netradičně název zamlčel. Sešit má na sobě napsáno čistě „Avengers: Předehra“, jak můžete vidět v galerii, bez jakéhokoliv podnadpisu. Komiks pouze rekapituluje Infinity War a dokonce i titulní fotka je z Infinity War. Komiks tedy nic nevyzradil. Přesto Marvel skutečně chtěl dnes (dle zákulisních informací) trailer zveřejnit! Jenže v USA došlo k pohřbu prezidenta George Bushe staršího a studio svoje plány změnilo.

I tak nicméně Marvel má pro diváky připravenou tenhle týden velkou palbu. Už včera vyšel jako předkrm druhý trailer na Captain Marvel, novou členku hrdinského týmu. Místo toho, aby hlavní chod následoval už dnes, se má dostavit v pátek, v odpoledních hodinách našeho času. Dle několika zdrojů by to skutečně měl být definitivní termín vypuštění traileru a nejspíš tedy i názvu filmu. Původně jsme tipovali, že trailer na Captain Marvel dorazí o víkendu v rámci výstavy CCXP v Brazílii, ale byl tu o pár dní dřív. Místo toho o víkendu dostaneme jiný Marvel trailer. V sobotu by měla dorazit první ochutnávka Spider-Mana: Daleko od domova!

A tím víkendové dárky nekončí. V neděli bude na CCXP zveřejněný nový trailer ke snímku Godzilla: King of Monsters. Dále můžeme čekat na první trailer hororu BrightBurn z produkce Jamese Gunna, nový trailer na Shazama! a nepotvrzené zvěsti hovoří o tom, že v prosinci nebo lednu dostaneme oficiálně první trailer na Hellboye. Na řadě je také první teaser k Mužům v černém. Vyloučit nelze teaser na Angry Birds 2. Šéfredaktor Collideru také tvrdí, že bychom měli dostat první teasery na Frozen 2 a Star Wars IX, i když traileroví specialisté z Trailer-Tracku to rozporují a tvrdí, že na tyhle dva filmy je brzo.

Uvidíme, co všechno se nakonec do konce roku urodí, minimálně Avengers, Spider-Man, Godzilla a Shazam by měly být jistoty. Na který trailer se nejvíc těšíte vy?

Galerie: 2

V prosinci nás čekají trailerové žně. Seznamte se s nabídkou | Fandíme filmu V prosinci nás čekají trailerové žně. Seznamte se s nabídkou | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest