Eli Roth má zálusk na Kingovy příběhy

Eli Roth má zálusk na Kingovy příběhy | Fandíme filmu
Režisér a spisovatel si sedli tváří v tvář. Kdo ví, co z toho může vzejít?

Hororový režisér Eli Roth svým nejnovějším filmem poněkud netradičně pomrknul po mládežnickém publiku a přinesl do kin potemnělou rodinnou jednohubku o tikotu Čarodějových hodin. Nemějte však obavy, horory letos úplně nezanedbal a už vůbec je nenechal zapadnout prachem. Rozhodl se je rozpitvat alespoň dokumentární formou v pořadu z produkce stanice AMC, s názvem AMC Visionaries: Eli Roth's History of Horror. A právě při jeho natáčení se setkal (kromě jiných prvoligových jmen) se Stephenem Kingem.

Pro server ComicBook povídal právě o tomto inspirativním setkání: „Bylo to poprvé, co jsem si s ním skutečně sedl a popovídal. Byla to jedna z nejzábavnějších, nejvíc vzrušujících konverzací mého života a úžasné je, že tam byl štáb, který zachytil všechny ty věci, které mi sdělil a my je můžeme sdílet se všemi,“ řekl Roth o dojmech ze spisovatele. Když pak dostal otázku, jestli by šel do adaptace některého z Kingových příběhů, odpověděl: „Myslím, že na většině z těch, které mě konkrétně zajímali, již parkují jiní lidé. Ale kdyby byli opět k mání, udělal bych to.“

Které přesně jsou ty “konkrétní“ příběhy, neřekl. Nemusíme ale dlouho spekulovat, abychom si to domysleli – aktuální adaptace kingovek poctivě monitorujeme zde. V minulosti už ale Roth mistra hororu zaujal filmem The Green Inferno. Na Twitteru mu King zanechal reakci, podle které jde o film přenášející do doby autokin jeho mládí. Krvavé, svírající, těžké ke sledování a přesto je nemožné od nich odvrátit zrak. Až by se tedy Roth jednou ucházel o práva k natočení některého z románů či povídek, možná si na to King vzpomene.

Zdroje: ComicBook, Twitter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest