Rocketman: Taron Egerton nechtěl na natáčení Eltona Johna

Rocketman: Taron Egerton nechtěl na natáčení Eltona Johna | Fandíme filmu
Proč ne?

Hudebně zaměřené filmy jsou teď v módě, stačí zmínit projekty jako Zrodila se hvězda nebo Bohemian Rhapsody. A 30. května 2019 se dočkáme dalšího podobě orientovaného titulu, konkrétně půjde o Rocketmana, který se zaměří na divoký život Eltona Johna.

Ve filmové verzi tohoto excentrického zpěváka ztvární sympaťák Taron Egerton, který se přiznal k tomu, že si nepřál, aby byl Elton John přítomný na natáčení:

"Hrát ho je stresující samo o sobě. Pokud pomyslím na to, že by seděl za monitory, to už by bylo prostě moc. Speciálně s ohledem na fakt, že je to příběh, který ukazuje i špatné stránky. Natáčel jsem scénu, kdy jsem přišel o jeho panictví; speciálně tohle bych nechtěl dělat, zatímco by to sledovala osoba, kterou hraji. To by bylo divné. V mnoha ohledech"

Očividně se dočkáme filmu, který nebude přehnanou oslavou Eltona Johna, ale podívané, která se nebude bát ani negativnějších věcí. A jedna věc je jasná, Elton není žádný andílek a v určitých obdobích svého života to byl velký divočák. 

Není tak divu, že Taron neměl zájem o to, aby Elton sledoval vznik některých scén, speciálně těch trochu pikantnějších a těch, ve kterých byla ukázána odvrácená tvář britského umělce.

Dá se tušit, že ani Elton by se necítil dobře, pokud by byl svědkem natáčení některých momentů, jako jsou zmíněné erotické chvilky nebo jeho čas strávený v léčebně pro závislé. Ovšem, jako producent se určitě párkrát na place objevil, ale zřejmě ne příliš často.

Je také na místě zmínit, že Rocketman není klasickým biografickým snímkem, ale spíše muzikálem, který ukáže některé momenty z Eltonova života v kombinaci s fantaskními výjevy.

Zdroj: Yahoo Entertainment

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest