Bumblebee: Mezinárodní trailer a klipy s novými záběry

Bumblebee: Mezinárodní trailer a klipy s novými záběry | Fandíme filmu
Zachrání film čest sérii Transformers?

Filmová série Transformers ztrácí dech. A to už delší dobu. Jednotlivé filmy sice vydělávají dost, aby se plánovala pokračování nebo spin-offy, ale pravdou je, že značka potřebuje nový dech. Přece jen, Transformers: Poslední rytíř byli nejdražším (217 milionů dolarů) a současně nejméně výdělečným dílem (604,5 milionů dolarů). 

Společnost Paramount tak určitě doufá, že prequel Bumblebee sérii Transformers nakopne tím správným směrem.

A soudě podle dosavadních materiálů je onen směr cílit na mladší publikum. Sólovka Bumblebeeho asi nebude sázet na extrémně temné pojetí a drsné akční scény. To je zřejmé i z nového mezinárodního traileru, který obsahuje pár nových záběrů, kdy je více pozornosti věnováno Optimu Primeovi (spekuluje se, že další sólovku by měl dostat on). 

Upřímně, několik posledních filmů Transformers jsem sledoval jen z "nutnosti" a nemůžu říct, že by mě dosavadní upoutávky přesvědčily k tomu, abych se na další přírůstek těšil. A ani mezinárodní spot na tom nic nezměnil.

V roce 1987 najde Bumblebee útočiště na smetišti v malém Californském městečku. Charlie (Hailee Steinfeld) se blíží osmnáctý rok a snaží se najít své místo ve světě, když poškozeného a zraněného Bumblebeeho objeví. Až ho Charlie opraví, velice rychle zjišťuje, že tohle určitě není jen obyčejné žluté auto. Dále hrají Jason Drucker, Abby Quinn, Rachel Crowe, Grazie Dzienny, Ricardo Hoyos a John Cena. Režíruje Travis Knight. Datum premiéry je stanoveno na 21.12. 2018.

Bumblebee

21.12.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest