Bumblebee: Natáčení začalo, k tomu nový casting a synopse

Bumblebee: Natáčení začalo, k tomu nový casting a synopse | Fandíme filmu
Ke čmelákovi se přidala wrestlingová hvězda.

První spin-off ze světa filmových Transformerů oficiálně odstartoval své natáčení v Californii. Jak jsme vás informovali v několika předchozích novinkách, za režiséra si žlutý robot vybral Travise Knighta, veterána filmů animovaných za pomocí stop-motion, a jako hlavní hrdinku ve filmu uvidíme Hailee Steinfeld (Opravdová kuráž, Enderova hra). K projektu se dále připojila řada málo známých herců, jmenovitě Jason Drucker (Deník malého poseroutky), Abby Quinn (Landline) , Rachel Crowe (BrainSurge), Grazie Dzienny (Zoo) a Ricardo Hoyos (The Belco Experiment).

Pro věci, které už víte, tuto novinku ale samozřejmě nečtete, raději se tedy podíváme na novinky, které byly společně se začátkem natáčení odhaleny. Kromě Hailee Steinfeld si k sobě může Bumblebee připsat ještě jedno populární jméno, a tím bude John Cena. Ve světě filmu je to poměrně nováček, má za sebou pouze vedlejší role ve filmech jako Vykolejená nebo Divoké vlny 2, v Americe je ale především známý svou kariérou profesionálního wrestlera, který často vystupoval v televizi. Pro Cenu bude Bumblebee jeho první větší rolí, kterou ve své herecké kariéře ukořistil. Film také posunul svoji premiéru. Původně se do kin měl dostat příští rok v červnu, produkce by se ale zřejmě udřela k smrti, aby tohle datum dodržela, a film byl proto posunut na 21. 12. 2018. Nebyl bych ale překvapen, kdyby byl film přesunut ještě jednou, v tom samém termínu se totiž do kin dostane i celovečerní Aquaman. Může se samozřejmě stát, že král moří pruhovanému Camaru uvolní místo, v tomhle bych ale sázel spíše na Bumblebeeho. Nakonec tu máme první oficiální synopsi, která poskytuje alespoň ochutnávku toho, o čem by film mohl vlastně být.

V roce 1987 najde Bumblebee útočiště na smetišti v malém Californském městečku. Charlie (Haile Steinfeld) se blíží osmnáctý rok a snaží se najít své místo ve světě, když poškozeného a zraněného Bumblebeeho objeví. Až ho Charlie opraví, velice rychle zjišťuje, že tohle určitě není jen obyčejné žluté auto.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest